Użytkownik Citru5Kick Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Twój nick: 乡ﹴCitru5Kick Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/citru5kick Nick admina banującego: KatowADRE Data i czas zdarzenia: 02-16-20 20:42 Serwer (mod): Public Opis sytuacji: Po zrezygnowaniu ze stanowiska admina dostałem perma na serwerze Powód: Rezygnacja ze stanowiska administratora oraz słuchanie bzdur innych, a także nakręcanie innych do tego. Zachowanie dziecinne. Wycinek z konsoli: Connected to 54.37.133.164:27015 Disconnect: You have been banned by this server, check venatuss.com for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check venatuss.com for more info. Edytowane 16 Lutego 2020 przez Citru5Kick 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _suhyy Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Bana nadał @KatowADRE- i z tego co wiem ma zostać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Citru5Kick Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 To ogarnijcie sobie bana na swoim serwerze bo przez to nie moge grać na innych serwerach tej sieci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 5 minut temu, Citru5Kick napisał: To ogarnijcie sobie bana na swoim serwerze bo przez to nie moge grać na innych serwerach tej sieci @Citru5Kick Już odpisałem twojemu przyjacielowi @pogolek w skardze. Unbana nie otrzymacie. A co do grania na innych serwerach, sprawdziłem "czasówkę" i dziwne, bo wiesz co? na żadnych innych serwerach tej sieci nie grałeś Teraz szukasz argumentu, żeby otrzymać unbana? ode mnie go nie dostaniesz z resztą ekipy. Ban - zostanie u mnie na serwerze, a co do innych - to już pisz sobie do UBTEAM'u. (Powinni Ci pomóc) Tyle z mojej strony, Odnośnik do komentarza
Użytkownik Citru5Kick Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie grałem bo byłem na tym serwerze. Jak daliście mi bana to chciałem sobie wejść teraz na inny i nie mogę. Po co miałbym wcześniej wchodzić na inne? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pogolek Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Bardzo proszę ogarnięcie tego burdelu @Sh1zO @Trivor. Nie możemy grać na innych serwerach bo @KatowADRE- ma widzimisie. Chlopakowi się odkleiło i chyba nie rozumie na czym polega blokada. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Youngxd Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Prawda Mnie Też Zbanował Na Moim Starym Koncie Więc Proszę Też Ogarnięcie Tego Burdelu @Sh1zO I @Trivor 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KewolB Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Dołączam się. Koledze się chyba w głowie poprzewracało, że daje nam bany za to, że odeszliśmy z admina. Nie będę się tak poniżał i wchodził na serwer @KatowADRE- i @f1nka^ tylko chcę ub żebym mógł w spokoju grać na innych serwerach od tej sieci! Pozdrawiam i proszę ogarnąć tą sytuację... Mam nadzieję, że @Sh1zO i @Trivor to ogarniecie. Edytowane 17 Lutego 2020 przez KewolB 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel ma prawo decydować kto gra u niego na serwerze, ale nie może nadać bana na inne serwery sieci. @KatowADRE- dodaj bana przez komendę w konsoli na hostingu, aby ban był zapisywany w ftp i dotyczyl tylko twojego serwera banid < minutes > < userid | uniqueid > { kick } Bana z sourcebansa zdjąłem. Jakby ktoś nie dostał to odwolanie z oznaczeniem mnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi