Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Cześć! Witam dużych fanów motoryzacji, tych mniejszych oraz normalnych użytkowników posiadających pojazdy czy też nie. Jako, że za moja prośbą owy dział został założony i to jest pierwszy temat tutaj, wykażmy się sporą aktywnością i zaciekawieniem nim! Mam nadzieje, ze będzie on często odwiedzany i używany, może nie tak bardzo jak *gry i zabawy* ale chociażby w podobie! W tym temacie chciałbym abyście pochwalili się Waszymi cudkami którymi poruszacie się na codzień. Każdy pojazd jest miłe widziany. Nie pogardziłbym tez Waszymi przyszłymi zakupami/marzeniami które chcielibyście mieć. A tutaj moje cudka Edytowane 16 Lutego 2020 przez hk. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 szotss totalny ja mam w planach za parę lat kupić yamaszkę r1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi