Użytkownik BeBulek Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Twój nick na serwerze: PogromcaDuup Wiek: 16 Mutacja głosu:ta Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.120:27015/top_players/?query=PogromcaDuup%3AD Czy miałeś styczność z amxmodmenu: miałem Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Ponieważ często wchodzę na serwer i widzę dużo osób którzy albo kampią albo używają czitów bardzo często zdarzyło mi się spotkać z cziterami w czasie gdy nie było admina na serwerze oraz spotkałem się także z osobami bardzo wulgarnymi na serwerze Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): Ogólnie z tydzień temu kupiłem nowy komputer i nie mam steam bo nie pamietam hasła ale jeśli bedzie potrzeba Steam to założę od nowa Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dałbym mu okres próbny +wiek +/- gt +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik KochamCieMarta Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na nie. 2 dzień na serwerze konto pod podanie brak steam, nie pamiętasz hasla? po prostu zresetuj i dostaniesz na emaila nowe.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Przyjmuje z racji, ze brak adminow. Zglos sie do mnie na pw w celu oplacenia skladki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi