Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Moderator] kocimientka

kocimientka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

1. Imię: Katarzyna

2. Wiek: 20 w sierpniu

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Różnie, moblinie jestem prawie ciągle aktywna. 

4. Co chciałabyś zmienić?: Jako moderator dużo nie mogę zmienić jedynie pomóc w zgłoszeniach/w łapaniu delikwentów co nie przestrzegają regulaminów. Najwyżej zarażę wszystkich swoim dobrym humorem, bo zły dzień to u mnie rzadkość! 

5. W czym chciałabyś pomóc?: Jako iż jest tylko jeden Global Moderator, tak jak to pisałam wyżej przyda się para rąk do pomocy w obowiązkach moderatora. Chciałabym również pilnować porządku nie tylko na Strefobox'ie ale i na całym forum.

6. Dlaczego akurat ty?: A dlaczego nie? Sprawdzam się w roli Moderatora Strefobox'a, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych, wszystko można wystarczy tylko chcieć. Mimo, że jestem kontrowersyjną osobą myślę, że sporo osób mnie "lubi" na forum i nie mam z kimś poważnego konfliktu, który cokolwiek zmieniłby. Nawet jeśli za kimś nie przepadam nie pokazuje tego publicznie i nie wylewam żali na Strefobox'ie, wykonuje sumiennie swoje obowiązki Moderatora SB mimo szkoły i pracy, potrafię być na każde zawołanie na forum nawet jeśli to będzie 3 w nocy. Moderator w tym wypadku nie będzie wielką zmianą z Moderatora Strefobox'a. Można rzec, że jestem wielozadaniową osobą, potrafię poświęcić swoją uwagę nie tylko jednej rzeczy a kilku tak jak pisałam wyżej praca, szkoła nie przekreśli mojej aktywności na forum mogę połączyć to wszystko razem i nic nie ucierpi na tym.

7. Staż na forum: Jak widać konto od września, 10  dni na forum aktywne.

8. Czy byłaś już kiedyś Moderatorem:  Byłam, jako uczennica technikum o profilu informatycznym nic nie jest dla mnie problemem. 

Jedyne wymaganie, którego nie spełniam jest to 200 postów ale myślę, że z czasem łatwo wleci liczba dwustu. ;) 

• Super 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Dlaczego Ty ~ a dlaczego nie XDDDDD uśmiałem się :D 

Dałbym jej szansę

+nawet ładne podanie

+wiek

+znana ; [[

• Ha ha 1
  • Użytkownik

na tak

duża aktywność 

ogarnięta

• Super 1
  • Użytkownik

Wielkie TAK!

-Znana

- Chętna na nowe wyzwania XD

- Ogarnięta osoba :D

- Nolife forum :D

Szybciutko tylko posty nabij wariatko XD 

• Super 1

hot dog dancing GIF by joonasjoonasdeer popcorn GIF

• Premium
Premium

Jestem na Tak 

+ Aktywna 

+ Znana 

+ Podanie ładnie 

+ Chęci 

+ Wiek 

+ Miła 

• Super 1
  • Użytkownik

Na tak

+podanie

+aktywna

+wiek

+bezstronność

Tych podań tyle wleciało i ciekawe kto dostanie go. 

• Super 1
  • Zasłużony

Skoro wypowiedziałem się wszędzie to powinienem i tutaj.

3 to liczba blokad od 29 grudnia, jak widzisz to strasznie mało. Jako moderatorzy musieliśmy interweniować w większości sytuacjach i przejmować obowiązki moderatora czatu.Przepychanki z tobą na forum się zdarzały, teksty rzekomo skierowane nie do danej osoby, mam nadzieję że wiesz o czym mówię. Aktywna jako mod strefoboxa jesteś i to bardzo, lecz aktywność poza czatem pozostawia wiele do życzenia, nie angażujesz się w życie forum. Aktualnie jestem na nie. Popraw aktywność, udzielaj się częściej w tematach, a możliwe że przy następnej okazji będę na tak. 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]