Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 1. Imię: Katarzyna 2. Wiek: 20 w sierpniu 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Różnie, moblinie jestem prawie ciągle aktywna. 4. Co chciałabyś zmienić?: Jako moderator dużo nie mogę zmienić jedynie pomóc w zgłoszeniach/w łapaniu delikwentów co nie przestrzegają regulaminów. Najwyżej zarażę wszystkich swoim dobrym humorem, bo zły dzień to u mnie rzadkość! 5. W czym chciałabyś pomóc?: Jako iż jest tylko jeden Global Moderator, tak jak to pisałam wyżej przyda się para rąk do pomocy w obowiązkach moderatora. Chciałabym również pilnować porządku nie tylko na Strefobox'ie ale i na całym forum. 6. Dlaczego akurat ty?: A dlaczego nie? Sprawdzam się w roli Moderatora Strefobox'a, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych, wszystko można wystarczy tylko chcieć. Mimo, że jestem kontrowersyjną osobą myślę, że sporo osób mnie "lubi" na forum i nie mam z kimś poważnego konfliktu, który cokolwiek zmieniłby. Nawet jeśli za kimś nie przepadam nie pokazuje tego publicznie i nie wylewam żali na Strefobox'ie, wykonuje sumiennie swoje obowiązki Moderatora SB mimo szkoły i pracy, potrafię być na każde zawołanie na forum nawet jeśli to będzie 3 w nocy. Moderator w tym wypadku nie będzie wielką zmianą z Moderatora Strefobox'a. Można rzec, że jestem wielozadaniową osobą, potrafię poświęcić swoją uwagę nie tylko jednej rzeczy a kilku tak jak pisałam wyżej praca, szkoła nie przekreśli mojej aktywności na forum mogę połączyć to wszystko razem i nic nie ucierpi na tym. 7. Staż na forum: Jak widać konto od września, 10 dni na forum aktywne. 8. Czy byłaś już kiedyś Moderatorem: Byłam, jako uczennica technikum o profilu informatycznym nic nie jest dla mnie problemem. Jedyne wymaganie, którego nie spełniam jest to 200 postów ale myślę, że z czasem łatwo wleci liczba dwustu. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dlaczego Ty ~ a dlaczego nie XDDDDD uśmiałem się Dałbym jej szansę +nawet ładne podanie +wiek +znana ; [[ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 na tak wiek duża aktywność ogarnięta -posty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BotsoN Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Wielkie TAK! -Znana - Chętna na nowe wyzwania XD - Ogarnięta osoba - Nolife forum Szybciutko tylko posty nabij wariatko XD 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 18 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na Tak + Aktywna + Znana + Podanie ładnie + Chęci + Wiek + Miła 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Na tak +podanie +aktywna +wiek +bezstronność Tych podań tyle wleciało i ciekawe kto dostanie go. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mozna dac na okres próbny +Wiek +Aktywna +Ogarnięta Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Skoro wypowiedziałem się wszędzie to powinienem i tutaj. 3 to liczba blokad od 29 grudnia, jak widzisz to strasznie mało. Jako moderatorzy musieliśmy interweniować w większości sytuacjach i przejmować obowiązki moderatora czatu.Przepychanki z tobą na forum się zdarzały, teksty rzekomo skierowane nie do danej osoby, mam nadzieję że wiesz o czym mówię. Aktywna jako mod strefoboxa jesteś i to bardzo, lecz aktywność poza czatem pozostawia wiele do życzenia, nie angażujesz się w życie forum. Aktualnie jestem na nie. Popraw aktywność, udzielaj się częściej w tematach, a możliwe że przy następnej okazji będę na tak. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Wikaa. Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Na Taaak + Aktywność + Wiek + Pączek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Na tak +Aktywność +wiek +podanie -posty 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi