Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 18 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie! Dziś naszym odpowiadającym jest @Kacperek Pytająca --> @Dusia Odpowiadający --> @Kacperek Witam kolejnego ochotnika! Fajnie, że zgłosiłeś się do wywiadu. Okej przechodząc już do konkretów, na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. Cześć. Mam na imię Kacper, przebywam aktualnie w Ełku. Interesuję się boksem, w tygodniu mam 2 treningi i daje z siebie wszystko na nich. Od dziecka jest to moja pasja, zamierzam walczyć w przyszłości zawodowo. O ciekawe plany na przyszłość, masz już jakieś osiągnięcia z boksu czy raczej dalej do tego dążysz? Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych osiągnięć w tym sporcie. Jest to moje marzenie stoczyć walki zawodowe, ale nie jest to takie proste. Co każdy trening próbuję pokazać swoje lepsze umiejętności. Rozumiem, w takim razie powodzenia! Jest jakiś zawodowy bokser, z którego bierzesz przykład? Tak Borys Mańkowski jest moim przykładem. Miał ciężko i musiał połączyć szkołę z treningami. Do tego pracował, ale jednak udało mu się i jest w organizacji ksw. Mam nadzieję, że mi jakoś się uda i będę tam. Hmm Borys ciekawa osoba, już trochę walk w swoim życiu stoczył, chociaż w porównaniu do innych sławnych bokserów, aż tak dużo ich na swoim koncie nie ma. Pochodzisz z jakiegoś większego miasta lub z obrzeży? Masz jakieś swoje ulubione miejsce, gdzie i w jaki sposób lubisz spędzać czas? Przebywam aktualnie w tygodniu na Ełku i dobrze się z tym czuję. Nie jest jakieś to duże miasto, ale mieszkańców troszkę ma. Spędzam czas na lodowisku, wychodzę wieczorami na miasto i zawsze zajęcie jest. O lodowisko fajna sprawa, u mnie niestety przez tę pogodę przez prawie całą „zimę” zamknięte jest. Znamy już jedno z Twoich marzeń co do boksu, masz jeszcze jakieś inne marzenia? Nie posiadam innych marzeń. Skupiam się nadal nad jednym i tylko to jest dla mnie najważniejsze w życiu. Rozumiem. O marzeniach było, to teraz powiedz nam, jakie masz plany na przyszłość. Chcę coś w tym sporcie zrobić. Inne plany to ukończyć szkołę i wyjechać prawdopodobnie do Danii i popracować sobie. Nic konkretnego nie mam do roboty, a z geodezją raczej nic nie zrobię. Kolejna osoba, która chce uciec z polski, czemu akurat Dania? Mam tam rodzinę, a każdy przy rodzinie woli być. Siedzi tam też mój brat, więc elegancko. Chrzestny ma własną firmę, a kolejna para rąk do pomocy potrzebna. Najważniejsze to pieniądze, a one nie są całkiem małe. Hmm, czyli Twoim zdaniem w życiu są najważniejsze pieniądze? Nie do końca, ale mają jakąś swoją wartość w życiu. Na pewno najważniejsze będzie spędzanie czasu przy rodzinie i współpraca z nimi. Rozumiem. Jako iż dzisiaj są walentynki, to powiedz nam, jak spędziłeś ten wyjątkowy dzień no, chyba że nie obchodzisz Walentynek. Spędziłem go na teamspeak'u rozmawiając z kolegami. Wziąłem udział w konkursie walentynkowym i złożyłem życzenia dla wszystkich dziewczyn. Uważam, że lepiej nie mógłbym go spędzić. Fajnie, że spędziłeś ten czas najlepiej jak mogłeś i nie żałujesz . Jest w życiu coś, czego nie tolerujesz lub ciężko znosisz? Nie ma nic takiego u mnie w życiu. Jestem tolerancyjny chłopak, ale skupiam bardziej uwagę na sobie. Umiem zachować się wobec ludzi i mam pozytywne nastawienie. Pozytywne nastawienie zawsze miło widziane . Co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? Uszczęśliwia mnie piątek, bo wtedy wracam do domu i mogę pograć, pogadać z kimś. Natomiast niedzieli nienawidzę i gdy muszę następnego dnia o 5:30 dojechać rowerem do miasta na autobus. Jest to uciążliwe, ale nic nie poradzę na to. Szkoła jest w tej chwili ważna do skończenia. Racja szkoła jest ważna, do jakiej szkoły chodzisz? Jest to Twoja wymarzona szkoła? Chodzę do technikum na profilu geodezja, nie był to mój wymarzony kierunek. Największą rolę odegrały tam treningi, bo dzięki im uczę się w tym mieście. Strasznie podobają mi się tatuaże i to był mój kierunek. Nie jestem na nim z powodu braku dojazdu do tego miasta, niestety autobusy tam nie jeżdżą. O tatuaże? Masz już jakieś plany co, gdzie sobie wytatuujesz? Mam pomysł na jokera, starszy brat ma taki sam tatuaż. Najlepszym miejscem dla mnie są plecy. Za kilka miesięcy powinienem go mieć. A czemu akurat joker? Dlatego, że Twój brat taki ma czy może ma to jakieś inne znaczenie? Wizualnie jest elegancki dla mnie, większość osób ma podobne wzory do jokera. Nie mam innego pomysłu na tatuaż, który odpowiadałby mi. Rozumiem, czekamy, aż pochwalisz się nam kiedyś swoim tatuażem . Żałujesz jakiś swoich czynów, które popełniłeś w życiu czy raczej niczego nie żałujesz? Na pewno będzie taki moment. Do złych czynów jedynie zaliczały się u mnie bójki, ale od jakiegoś czasu nie używam przemocy. Te bójki nie były prowokowane przeze mnie. Czasami jest mi ich szkoda, lecz życie leci dalej. Nic innego na swoim koncie nie posiadam. Dobrze teraz wróćmy trochę wstecz i opowiedz nam o swoim dzieciństwie, jakim byłeś dzieckiem, czy mama musiała gonić Cię z pasem, czy raczej byłeś grzecznym dzieckiem i wzorowym uczniem. Zacznę pierwszo od szkoły. Na wstępie mogę opowiedzieć o swojej nauce. Bywały momenty, gdy chciało mi się nauczyć na coś, a czasami nie. Były z tym problemy, lecz doszedłem do 2 klasy technikum. Co do zachowania w szkole mogę powiedzieć, że w podstawówce byłem najbardziej taki porywczy, w innych klasach nie zdarzało mi się. Potem nadeszła ta zmiana i zacząłem zachowywać się w miarę normalnie. Rodzice raczej nie karali mnie w ten sposób, były tylko kary, ale to zazwyczaj na jakieś 2-3 dni. A jakie były Twoje ulubione zabawy na podwórku w dzieciństwie? Chyba że w dzieciństwie więcej czasu spędzałeś przed komputerem? Zdecydowanie więcej przed komputerem spędzałem czasu. Ale to nie tak, bo zdarzały się momenty i wychodziłem z kolegami na miasto. Dużo też grałem w piłkę nożną na orliku, ale to nie sport dla mnie. Od zawsze tylko boks mnie interesował. Chowany wchodził tak samo w grę na dworze i najlepiej w po nocy było. O tak chowany to dobra zabawa! Jak byś określił w paru zdaniach swoją osobę? Pozytywny chłopak z mocnym zapałem do swojej pasji. Posiada kulturę na wysokim poziomie, potrafi zachować się stosownie w każdej sytuacji. Bardzo wrażliwy człowiek, który ma uczucia i umie je odwzajemniać. Ma w życiu swoje zasady, których się trzyma i dostosowuje się do nich. Uwielbia te forum i zdecydowałem, że zostanie tu do końca. Dobrze teraz przejdziemy do paru dziwnych pytań. Co byś zrobił, gdyby na świecie było zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość czy siedziałbyś w "campie" Dziwne pytanie, ale postaram się odpowiedzieć na nie. Tego zbytnio to nie wiem, ale na pewno pilnowałbym rodziny i ją chronił. Lepiej w życiu przed czymś nie uciekać, bo kilka lat później może być gorzej. Rodzina najważniejsza jest na świecie. A co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? A może raczej by Cię to nie ruszyło? Na pewno nie byłaby to szczęśliwa informacja. Wykorzystałbym ten moment i spędził czas z rodziną. Rodzina to najważniejsza rzecz w życiu i nie można jej stracić. Gdybyś mógł spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrał i dlaczego akurat tę osobę? Jak byś spędził czas z tą osobą? Spędziłbym czas z Borysem Mańkowskim najlepiej. Bardzo dobrze walczy i reprezentuje się bardzo dobrze, jestem jego ogromnym fanem. Chciałbym zrobić z nim trening, ulepszyć swoje umiejętności w tym sporcie i udowodnić wszystkim, że napompowane mięśnie bicepsa przez siłownię nie odgrywają tu największej roli. To byłby piękny dzień w moim życiu. Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył? Oczywiście kupiłbym mieszkanie elegancko, samochód i inne rzeczy. Na pewno jakiś plan na własną sale treningową, żeby mieć to na miejscu i nie latać po klubach. Podzieliłbym się też z bliskimi pieniędzmi. Masz jakiś swój wymarzony samochód? Wymarzony to nie jest, ale podoba mi się audi r8. Ciężko dorobić się na takie cudo i nim śmigać po mieście. ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ Dobrze, zbliżając się już pomału do końca wywiadu, powiedz nam jeszcze, jak zacząłeś swoją karierę w CS'a (ogólnie) i jak się u nas na sieci znalazłeś, co o niej myślisz. Zacząłem grać w cs od 8 roku życia, a pierwszym serwerem był awp. Polubiłem ten mod, więc sobie na nim grałem. Na waszą sieć trafiłem przez awp, jeszcze opiekunem jego była landryncia. Potem postanowiłem wkroczyć w życie forum i udzielałem się. Następnie odszedłem niestety, była mała przerwa od cs'a. Wróciłem 2 miesiące temu i jestem tu z wami. Jest jakaś ranga na forum, do której chciałbyś dążyć? Jest na oku moderator, ale tylu tam chętnych. Wymagania raczej spełniam, lecz to nie jest kwestia tego. Jest to jedna i wystarczająca ranga dla mnie. Nie mam prawdopodobnie szans z powodu dużej liczby chętnych. Każdy ma szansę nie ma co wątpić! Dobrze teraz przechodzimy do paru szybkich pytanek. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Parę szybkich pytanek -Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? W sprawach forumowych nie ma czegoś takiego. Ogólnie jestem pomocny i nie mam z tym problemu. -Pies czy kot? Pies. Góry czy morze? Góry. Blok czy dom Dom. Dzień czy noc? Noc. Rodzina czy kariera? Rodzina. Film czy książka? Film. Dziewczyna czy kumpel? Kumpel. Klub czy domówka? Klub. Praca czy szkoła? Szkoła. Muzyka w telefonie czy koncert? Koncert. Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? Słuchanie kogoś. Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? Wypad na miasto ze znajomymi. Okej, to już na tyle z naszego wywiadu, dziękuję za poświęcenie czas! Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? Pozdrawiam wszystkich na tym forum, nie mogłem lepiej nigdzie trafić. Jesteście najlepsi 4 10 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Pieknie leci reputka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mega wywiadzik 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Super ciekawy wywiadzik leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Super wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Bardzo dobry wywiad. Widać wkład pracy w niego włożony. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czy to takie piękne? Nie powiedziałbym, szanuję za włożoną pracę. Szybkie zmiany tematów mega odrzucają, jeśli pytasz o jeden temat to spróbuj pociągnąć go nieco dalej, a tutaj było o borysie mańkowskim i nagle obrót o 180 stopni i pytanie co bys zrobił z wygraną liczbą pieniędzy. Tak czy inaczej łapka w góre za starania. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Bardzo fajny wywiad. Nie jestem fanem czytania ich, lecz tutaj zrobiłem wyjątek.. nie żałuje. Fajny, schludny i co najważniejsze, ze staralas zrobić go wyczerpującym, bo nie oszukujmy się, dałoby się lepiej. Podoba mi się to. Edytowane 18 Lutego 2020 przez hk. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Dużo roboty leci + 1 Odnośnik do komentarza
JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 19 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wywiadzik bardzo fajny lecz Borys to nie Bokster to Zawodnik MMA 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 moze jakis sparing? fajny wywiadzik 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Super ! Leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 dobry wywiad leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 leci + dobry wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ogólnie wywiad dobrze zrobiony, lecz zmienianie tematów co pięć sekund jest bez sensu ; -Pytasz o jedną rzecz to nie skacz od razu na drugą Ale leci + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi