Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] hk.

hk.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Na wstępie chciałbym oznajmić, iż nie jestem wielkim fanem kolorowanek na podaniach. Jak można zauważyć moja osoba jest zwolennikiem bardziej podstawowych funkcji, m.in pogrubienia czy też kursywy. Wyjątkami są tylko fakty, które chcę wyróżnić i aby czytający użytkownik wziął pod uwagę. 

1. ImięHubert.
2. Wiek: 18 lat + 3 latka doświadczenia, czyli ogólnie 21
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Po powrocie, który odbył się tydzień temu, staram się codziennie wchodzić po minimum kilka godzin. Czasem jak można zauważyć zdarza mi się nawet po kilkanaście godzin i troszkę za spamować SB. Wiadomo, ze czasem trzeba pośmieszkować, dodać trochę życia na SB, więc nie bierzecie i nie sugeruje się wszystkim tym co zostało przeze mnie napisane. 
4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie mam żadnych zmian w głowie, ponieważ  wszystkie pomysły wyczerpałem w propozycjach, którymi dzieliłem się razem z Wami, niektóre nawet zostały przyjęte i będą wtaczane w życie forum. 
5. W czym chciałbyś pomóc: W odciążeniu administracji w ich codziennych obowiązkach, których mają na codzień. Pomaganiu również w trudnych sytuacjach, które wymagałyby podjęcia wspólnej decyzji. 
6. Dlaczego akurat ty: Myśle, ze każda para rąk chociaż trochę doświadczona przyda się do pomocy administracji. Jestem jak na mój wiek przystało strasznie uparty jak osioł w dążeniu do celu i wykonywaniu swoich zadań. Nie odpuszczam niczego/żadnego zadania, które zostało mi przydzielone przez osobę drugą, czy tez nawet przydzielone przez samego siebie. Pomimo, iż jestem młody to staram się rozwijać siebie/swoje umiejętności jak najszybciej/jak najlepiej i z czasem moim poniekąd może być krucho, ale to nie znaczy, że nie wcisnę czasu/czy też nie znajdę czasu na forum, przeglądanie/bycia na bieżąco i pilnowaniu porządku. 
7. Staż na forum: Mój staż na forum jest nawet dosyć długi, bo wynosi prawie 2 latka, dokładnie mówiąc: 2 Sierpień 2018. Niestety jak wyżej wspomniałem.. czas online nie jest za bardzo wybitny, po przez sprawy prywatne które mnie dopadły i musiałem odpuścić swoje obowiązki które pełniłem na forum przez prawie rok.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, oczywiście. Pełniłem ową funkcje tutaj, na tym forum za czasów starego zespołu, ale także na innych forach. Niektórzy mogą mnie kojarzyć. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Osobiscie jestem na si

+fajny chłopak 

+milusi 

+jedną nogą w grobie czyli stary jak byq

+aktywny tak żebym mógł przed nim nogi rozkładać 

• Super 1
  • Użytkownik

Okres próbny

-jesteś z nami za mało

+wiek

+/- aktywność

+ogarnięty

• Ha ha 1
  • Premium
Premium

Jestem na tak 

+ Aktywność bardzo dobra 

+ Doświadczenie 

+  Wiek 

+  Chęci 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙
12 godzin temu, Kacperek napisał:

Okres próbny

-jesteś z nami za mało

+wiek

+/- aktywność

+ogarnięty

Za mało? 

"REJESTRACJA

2 Sierpień 2018" 

Jestem na Tak 

+podanie 

+staż 

+aktywność 

+wiek 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

na tak

dobry chłopak,pomocny,aktywny,ogarnięty,miły

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Nie

1."2. Wiek: 18 lat + 3 latka doświadczenia, czyli ogólnie 21. " zdecyduj sie ile lat masz ??

2.Na SB oskarża bez podstawie a dowodów choć 1 nie znajduje .

Dorośnij na jaką kol wiek funkcję będzie tak jak z 16latkami po znajomościach i nie obiektywnie żal już dla sieci i forum takich ludzi otoczonych poklaskami kolegów wirtualnych i wchodzenia im w dupę

@Dusia

Gdzie tu obraza ? prawda boli

Jak oskarża mnie  na sb od odpadów nie widze bys reagowala a jak napisze prawde to modyfikujesz i dajesz upomnienia.Kazdy widzi jak jest .Twoja piaskownica baw sie jak chcesz .

NIE

Edytowane przez ziko ziko

image.png.c76b821d6ad1df7f5deebc45ef383c9f.png

Turkish :) 

• Użytkownik

+Wiek

+Doświadczenie 

+Aktywność 

Jestem na Tak powodzenia byku!

• Dzięki 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]