Użytkownik∙ hk. Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Na wstępie chciałbym oznajmić, iż nie jestem wielkim fanem kolorowanek na podaniach. Jak można zauważyć moja osoba jest zwolennikiem bardziej podstawowych funkcji, m.in pogrubienia czy też kursywy. Wyjątkami są tylko fakty, które chcę wyróżnić i aby czytający użytkownik wziął pod uwagę. 1. Imię: Hubert. 2. Wiek: 18 lat + 3 latka doświadczenia, czyli ogólnie 21. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Po powrocie, który odbył się tydzień temu, staram się codziennie wchodzić po minimum kilka godzin. Czasem jak można zauważyć zdarza mi się nawet po kilkanaście godzin i troszkę za spamować SB. Wiadomo, ze czasem trzeba pośmieszkować, dodać trochę życia na SB, więc nie bierzecie i nie sugeruje się wszystkim tym co zostało przeze mnie napisane. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie mam żadnych zmian w głowie, ponieważ wszystkie pomysły wyczerpałem w propozycjach, którymi dzieliłem się razem z Wami, niektóre nawet zostały przyjęte i będą wtaczane w życie forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: W odciążeniu administracji w ich codziennych obowiązkach, których mają na codzień. Pomaganiu również w trudnych sytuacjach, które wymagałyby podjęcia wspólnej decyzji. 6. Dlaczego akurat ty: Myśle, ze każda para rąk chociaż trochę doświadczona przyda się do pomocy administracji. Jestem jak na mój wiek przystało strasznie uparty jak osioł w dążeniu do celu i wykonywaniu swoich zadań. Nie odpuszczam niczego/żadnego zadania, które zostało mi przydzielone przez osobę drugą, czy tez nawet przydzielone przez samego siebie. Pomimo, iż jestem młody to staram się rozwijać siebie/swoje umiejętności jak najszybciej/jak najlepiej i z czasem moim poniekąd może być krucho, ale to nie znaczy, że nie wcisnę czasu/czy też nie znajdę czasu na forum, przeglądanie/bycia na bieżąco i pilnowaniu porządku. 7. Staż na forum: Mój staż na forum jest nawet dosyć długi, bo wynosi prawie 2 latka, dokładnie mówiąc: 2 Sierpień 2018. Niestety jak wyżej wspomniałem.. czas online nie jest za bardzo wybitny, po przez sprawy prywatne które mnie dopadły i musiałem odpuścić swoje obowiązki które pełniłem na forum przez prawie rok. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, oczywiście. Pełniłem ową funkcje tutaj, na tym forum za czasów starego zespołu, ale także na innych forach. Niektórzy mogą mnie kojarzyć. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Osobiscie jestem na si +fajny chłopak +milusi +jedną nogą w grobie czyli stary jak byq +aktywny tak żebym mógł przed nim nogi rozkładać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Okres próbny -jesteś z nami za mało +wiek +/- aktywność +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 19 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Jestem na tak + Aktywność bardzo dobra + Doświadczenie + Wiek + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SpalonyNaESP Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 12 godzin temu, Kacperek napisał: Okres próbny -jesteś z nami za mało +wiek +/- aktywność +ogarnięty Za mało? "REJESTRACJA 2 Sierpień 2018" Jestem na Tak +podanie +staż +aktywność +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 na tak dobry chłopak,pomocny,aktywny,ogarnięty,miły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ziko ziko Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nie 1."2. Wiek: 18 lat + 3 latka doświadczenia, czyli ogólnie 21. " zdecyduj sie ile lat masz ?? 2.Na SB oskarża bez podstawie a dowodów choć 1 nie znajduje . Dorośnij na jaką kol wiek funkcję będzie tak jak z 16latkami po znajomościach i nie obiektywnie żal już dla sieci i forum takich ludzi otoczonych poklaskami kolegów wirtualnych i wchodzenia im w dupę @Dusia Gdzie tu obraza ? prawda boli Jak oskarża mnie na sb od odpadów nie widze bys reagowala a jak napisze prawde to modyfikujesz i dajesz upomnienia.Kazdy widzi jak jest .Twoja piaskownica baw sie jak chcesz . NIE Edytowane 20 Lutego 2020 przez ziko ziko Turkish Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 +Wiek +Doświadczenie +Aktywność Jestem na Tak powodzenia byku! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 na tak +wiek +doświadczenie +aktywny +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 21 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi