Użytkownik wieslaw Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 mam pytanie kiedy wlasciel server ogarnie go bo jest taki bałagan ze juz nawet ludzie na niego nie wbijają ? odpały są na porządku dziennym ale juz chyba kasa za vipy zgarnieta to co sie bede przejmował 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bogdan Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Dokładnie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi. BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ?? https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/ Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj. Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić. dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Godzinę temu, Trivor napisał: Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi. BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ?? https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/ Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj. Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić. dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu na DD2#1 dodałeś te nowości ? bo tam co chwile jakiś odpał na rage lata -.- Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Póki co nie, bo sporo zabawy z tym, tym bardziej że jest to w innych języku. jak ogarne wszystko na #2 to będzie robione na #1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @Trivor jak to jest na DD2#1 ale chyba źle działa XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik hotmadzia2003PL Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Na dd2#2 głównym problemem są te same osoby, które odpalone wbijają na 1 rundę potem dostają bana, a za 5 minut zmieniają ip oraz nick i powtórka z rozrywki jest, nie będę cytował tych osób z nicków na forum, większość wie o kogo chodzi 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Tak jak napisałem, od wczoraj jest testowany plugin. Nie mówcie mi co było wcześniej tylko czy coś się zmieniło i jak to wygląda teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bogdan Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Git, 110/108 hs, staraj sie dalej mordoooo pozdro dwójka Edytowane 19 Lutego 2020 przez Bogdan 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcink Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Te antyczity są może dobre ,ale dla średnio rozgarniętych gimnazjalistów,jak ktoś chce to ominie te śmieszne zabezpieczenia. Mimo chęci Trivora fakt jest taki,że serwer jest skutecznie rozpierdalany od paru tygodni i cudu nikt nie wymyśli. Inna sprawa że trzeba być nieźle jebniętym żeby pół dnia zmieniać ip i robić komuś na złość 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi