Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ogólnie

wieslaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

mam pytanie kiedy wlasciel server ogarnie go bo jest taki bałagan ze juz nawet ludzie na niego nie wbijają ? odpały są na porządku dziennym ale juz chyba kasa za vipy zgarnieta to co sie bede przejmował

• Lubię to! 4
  • Trivor odblokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi.

BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ??

https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/

Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba

server_players.php?GSID=5918348&start=-1

Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę ;)

Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj.

Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić.

dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu 

• Lubię to! 6
  • Użytkownik∙
Godzinę temu, Trivor napisał:

Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi.

BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ??

https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/

Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba

server_players.php?GSID=5918348&start=-1

Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę ;)

Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj.

Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić.

dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu 

na DD2#1 dodałeś te nowości ? bo tam co chwile jakiś odpał na rage lata -.- 

• Właściciel
Właściciel

Póki co nie, bo sporo zabawy z tym, tym bardziej że jest to w innych języku. jak ogarne wszystko na #2 to będzie robione na #1

• Super 1
  • Użytkownik

Na dd2#2 głównym problemem są te same osoby, które odpalone wbijają na 1 rundę potem dostają bana, a za 5 minut zmieniają ip oraz nick i powtórka z rozrywki jest, nie będę cytował tych osób z nicków na forum, większość wie o kogo chodzi ;) 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Tak jak napisałem, od wczoraj jest testowany plugin. Nie mówcie mi co było wcześniej tylko czy coś się zmieniło i jak to wygląda teraz

• Użytkownik∙

Git, 110/108 hs, staraj sie dalej mordoooo pozdro dwójka

Edytowane przez Bogdan
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Te antyczity są może dobre ,ale  dla średnio rozgarniętych gimnazjalistów,jak ktoś chce to ominie te śmieszne zabezpieczenia. Mimo chęci Trivora fakt jest taki,że serwer jest skutecznie rozpierdalany od paru tygodni i cudu nikt nie wymyśli. Inna sprawa że trzeba być nieźle jebniętym żeby pół dnia zmieniać ip i robić komuś na złość

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Meluś zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]