Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ogólnie

wieslaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

mam pytanie kiedy wlasciel server ogarnie go bo jest taki bałagan ze juz nawet ludzie na niego nie wbijają ? odpały są na porządku dziennym ale juz chyba kasa za vipy zgarnieta to co sie bede przejmował

• Lubię to! 4
  • Trivor odblokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi.

BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ??

https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/

Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba

server_players.php?GSID=5918348&start=-1

Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę ;)

Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj.

Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić.

dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu 

• Lubię to! 6
  • Użytkownik∙
Godzinę temu, Trivor napisał:

Po pierwsze kolego naucz się pisać dokładnie o co chodzi, bo nikt się nie domyśli o co ci chodzi.

BRAK propozycji/błędów - CO OGARNĄĆ??

https://strefaskilla.pl/forum/352-propozycjebledy/

Tak, ludzie nie wchodzą, faktycznie. Chciałeś chyba napisać, że nawet w nocy nie wychodzą chyba

server_players.php?GSID=5918348&start=-1

Mam zaczarować może gre sprzed 20 lat żeby nie mogli zmieniać IP lub czitować? Sory, każdy ma zmienne IP, gra jest stara, nie ma żadnych protectorów i zadanie należy do adminów. CS 1.6 jest tak stary, dodatkowo NS każdy może pobrać i nie ma z tym żadnych ograniczeń. Zaproponuj coś to chętnie to wdrożę ;)

Tak, wprowadzałem ostatnio parę nowości na cziterów jak możesz zobaczyć po sposobie banowania, ale są na razie w fazie testów i zauważyłem, że od wczoraj jest mniej haxów. Jeśli wchodzi nagminny hax banujcie go komendą amx_ban "0" "nick" "powod" Zostal ulepszony sposob banowania. Jeśli nadacie takiego bana wysyłajcie mi nick zbanowanego na PW, wtedy srawdzę jak to działa. Ciągle kombinuje, ale to nie jest CS:GO, w którym wystarczy zrobić 1 rzecz tylko gra starsza niż większość graczy tutaj.

Wprowadziłem również darmowa rekrutację na adminów, której nigdy nie było. Są robione kroki w tym kierunku takie jakie się da zrobić.

dodany również licencjowany plugin dla adminow, ktore sprawdza podejrzane ruchy graczy. Mozecie wpisac /aim i zobaczyc kto ma jaki wspolczynnik "podejrzenia". Pomaga w sprawdzaniu 

na DD2#1 dodałeś te nowości ? bo tam co chwile jakiś odpał na rage lata -.- 

• Właściciel
Właściciel

Póki co nie, bo sporo zabawy z tym, tym bardziej że jest to w innych języku. jak ogarne wszystko na #2 to będzie robione na #1

• Super 1
  • Użytkownik

Na dd2#2 głównym problemem są te same osoby, które odpalone wbijają na 1 rundę potem dostają bana, a za 5 minut zmieniają ip oraz nick i powtórka z rozrywki jest, nie będę cytował tych osób z nicków na forum, większość wie o kogo chodzi ;) 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Tak jak napisałem, od wczoraj jest testowany plugin. Nie mówcie mi co było wcześniej tylko czy coś się zmieniło i jak to wygląda teraz

• Użytkownik∙

Git, 110/108 hs, staraj sie dalej mordoooo pozdro dwójka

Edytowane przez Bogdan
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Te antyczity są może dobre ,ale  dla średnio rozgarniętych gimnazjalistów,jak ktoś chce to ominie te śmieszne zabezpieczenia. Mimo chęci Trivora fakt jest taki,że serwer jest skutecznie rozpierdalany od paru tygodni i cudu nikt nie wymyśli. Inna sprawa że trzeba być nieźle jebniętym żeby pół dnia zmieniać ip i robić komuś na złość

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Meluś zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]