Użytkownik shox Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nick z CS: shox Admin banujący: MARTA W KOMINIARCE Serwer: dd2 1 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: - Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=6747 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:4203762' [AMXBans] Twoje IP: '' Tak, wiem. Macie 24h. Czekam cierpliwie = ] 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lysy z brazers Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 czlowieku zebys sie jeszcze kryl a ty na ogolnym na tym wh latasz wiele razy ogladalem twoja gre na 100000% odpalony latasz za duzo lat juz w to gram zeby sie mylic sciany drzwi sa wsztstkie twoje nie ma tak dobrych sluchawek zebys tyle slyszal a na steam wh to nie zaden problem teraz sa takie co nawet nie wykryje jak dla mnie odpal a co sadza inni to ich sprawa elo ! 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik shox Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) 24h minęły. Szkoda, że nikt się nie zainteresował:/ @GENERAL ALADEEN Decyzja? @lysy z brazers nie interesuje mnie Twoja opinia i ile "lat" grasz. / Kpina. Kolejne 24h, dalej nic się nie dzieje. Żenada :X Edytowane 21 Lutego 2020 przez shox 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @DEZ1 lukniesz demko bo teraz nie mam jak w pracy jestem. Wróce wieczorem to też sprawdze Odnośnik do komentarza
Użytkownik lysy z brazers Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) hahah spokoo nie mam czasu na takie rzeczy Edytowane 20 Lutego 2020 przez lysy z brazers 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi