Użytkownik ksiaze Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Twój nick: ksiaze z bajki Majuni Nick osoby oskarżonej: DarkoV Powód (opis sytuacji) : na czacie zaczeli wspominac o jakims sevo i wika nazwala go lamusem i dostala bana za obraze, potem napisalem ban za slowo debil i tez polecialem XDDD Dowody: Miejsce zdarzenia: dd2 Coś od siebie: nie wiem co tu pisac, admini tutaj maja -20iq 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ksiaze Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 minuty temu, Pietrek9090 napisał: Obraza Admina ban słuszny napisalem "ban za slowo debil" to gdzie ja tu kogos obrazam? XDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik ksiaze Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 12 minut temu, Pietrek9090 napisał: Obraza Admina ban słuszny nie było komentować tylko grać w tyle temacie w temacie skargi sam zaczynasz admini mają minus 20 iq po co to prowokować? Mówisz o Adminach to nie znając mnie obrażasz i mnie chlopie, wiesz co piszesz? pokaz mi gdzie kogos obrazam na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 serio ? ta skarga powinna być od razu odrzucona sam się przyznałeś wyżej te nazwałeś mnie debilem a to już jest obraza Admina więc ciesz się że dostałeś bana tylko na 5minut bo mogłem ci dać dłużej ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik ksiaze Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 2 minuty temu, DarkeV napisał: serio ? ta skarga powinna być od razu odrzucona sam się przyznałeś wyżej te nazwałeś mnie debilem a to już jest obraza Admina więc ciesz się że dostałeś bana tylko na 5minut bo mogłem ci dać dłużej ;D "ban za slowo debil" to nie wiem jak to rozumiesz, obrazam kazdego co to przeczyta? nie wiem gdzie ty widzisz jak pisze, ze "jestes debilem" czy cos w tym stylu, a te teksty ze mogles dac mi bana na dluzej to z jakiego powodu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ksiaze Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) no ban na 5 minut ale za co? XD Edytowane 19 Lutego 2020 przez ksiaze Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 24 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Temat przenoszę do odpowiedniego działu. @Trivor @Kamilek jaka decyzja? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 +1 ostrzeżenie dla admina 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi