Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

FullFocus

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Full Focus
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Qmmm1111/
Nick admina banującego: szołmi alternatorツ

Data i czas zdarzenia:20:28
Serwer (mod):Only mirage                               
Opis sytuacji: Jak na co dzień grałem sobie na serwerku ale ku mojemu zaskoczeniu otrzymałem bana za wh, nie wiem za bardzo co mam napisać ponieważ taka sytuacja zdarza mi się pierwszy raz.
Wycinek z konsoli:http://youmuusweb.xaa.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:164534465&advType=steamid&Submit

• Użytkownik

zaraz sie wypowiem

EDIT
Demko Numer 1 z 20:15

3.30-Wcelowuje się i strzela przez ściane
6.10- bardzo dziwna głowa
6.20-bardzo dziwne strzały
8.12-jak by wiedział że tam jest
Demko Numer 2 z 19:27

3.15-nie celuje na głowe chłop dostaje głowe
3.38-Jakoś dziwnym trafiem wiedział że gość tam jest
4.47-xD sam zobacz no chłop strzeli jeszcze jak gość nie widział
4.52- znowu to samo tylko że nie trafił
8.00 - idealnie mołotow jak gość wychyla
8.30 - nie słyszał a jednak się wcelował
11.25- znowu strzela przed wychleniem się napastnika
@SkalpeR

• Użytkownik
6 godzin temu, SzolmiAlternator napisał:

zaraz sie wypowiem

EDIT
Demko Numer 1 z 20:15

3.30-Wcelowuje się i strzela przez ściane
6.10- bardzo dziwna głowa
6.20-bardzo dziwne strzały
8.12-jak by wiedział że tam jest
Demko Numer 2 z 19:27

3.15-nie celuje na głowe chłop dostaje głowe
3.38-Jakoś dziwnym trafiem wiedział że gość tam jest
4.47-xD sam zobacz no chłop strzeli jeszcze jak gość nie widział
4.52- znowu to samo tylko że nie trafił
8.00 - idealnie mołotow jak gość wychyla
8.30 - nie słyszał a jednak się wcelował
11.25- znowu strzela przed wychleniem się napastnika
@SkalpeR

Demko numer 2 z 19:27

3:15- nie ja zabiłem

3:38- nie wiedziałem, biegłem z kosa do momentu gdzie stał nasz gracz(ct) dalej nie wiedziałem czy ktoś tam jest więc zmieniłem na ak a po usłyszeniu kroków stanąłem na sec i wychylił przeciwnik.

4:47- jak nie widziałem skoro gracz przebiegał?(teraz na demku widzę że przeskakiwał), u ciebie na monitorze 60hz możne był nie widoczny.

4:52- nie rozumiem, strzał był wydany z dużym opóźnieniem i jeszcze nie celny, wiedziałem że jest tam gracz ponieważ 2 sec wcześniej do mnie strzelał(jeśli banujesz za takie coś to zaczynam się martwić ile osób dostało od ciebie perma)

8:00- "idelany mołotow" słyszałeś kiedyś o czymś takim jak timing? a tak na poważnie rzuciłem mołotowa bo miałem zamiar zająć gale i zabić ludzi ew strojących na palaku itd (wcześniej zasmokowałem okno)

8:30- jak nie słyszałęm skoro gracz jak widać na demku najpierw biegł później skoczył i wychylił xd

11:25- nie strzeliłem przed wychyleniem, widziałem graczy na radarze(w oknie stało dwóch naszych graczy którzy patrzyli top mida)  dlatego zrotowałem do conectora i pickowałem,należy również pamietać o lekkim lagu gotv.....( a nawet jeśli strzeliłbym z prifire to też nie było by w tym nic dziwnego ze względu, że jest to chyba najbardziej oczywista miejscówka na której może ustawić się awp)

Demko numer 1 z 20:15

zaraz obejrzę i się do niego odniosę. 

3:30- przez jaką ścianę, najpierw zabiłem jednego gracza który biegł na pełnej, następnie kolejnego który wychylił sec po, a później słysząc(i też domyślając się że jest tam więcej graczy) chciałem powrócić celownikiem na heda i zacząć sprejować przejście (nauczyłem się sprejować od góry do dołu, teraz jak patrze to chyba dobrze xD)

6:10- celownik miałem na głowie przeciwnika, rzeczywiście w chu dziwna powinien zginąć od skana przez ścianę.

6:20- tego to już mi się nie chce nawet komentować.

8:12- początek rundy, zagrałem agresywnie (wsm jak zawsze) wiedziałem, że w kuchni stoi wcelowana awka, więc to było raczej logiczne że nie wychyle na nią a już tym bardziej że wbiegnę na bombsite na pełnej.... (stałem na standardowej pozycji i czekałem na to jak ktoś wychyli, jak widać na demku się opłacało)

Dodam, że w demku nie raz widać jak gine od strzałów w plecy przykładem jest drugie demko demko (8-9, 30minuta), jak wcelowany jestem w rampe na której stoi gracz (wtedy tego nie wiedziałem i poszedłem skracać pałace przez co ginę ponieważ gracz skrócił rampę i zabił mnie w plecy)

A i nie ukrywam, że bardzo mnie zszokowało to co powiedziałeś po tym jak mnie zbanowałeś, że chuj banuje go najwyżej odwoła się na forum(czyli pewny nie byłeś), dodam również, że szołmi banował mnie jedynie na podstawie pierwszego demka z 20:15, ponieważ dopiero wtedy wszedł na serwer.

Edytowane przez FullFocus
  • Użytkownik

Zobaczyłem rozpiskę... Gracz czysty dostajesz Ub

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]