Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

jaki łeb @DEZI

ziko ziko

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick Turkish >

Powód BanaX/KZ/VDC/Zhy Hack

Wykonano19.02.2020 - 20:57:36

Wygasa20.05.2020 - 04:37:36 (3 Miesiące 6 Godzin(y) 38 Minut(y) pozostało)

Zbanowny przez[Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE]

[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Duvod: 'X/KZ/VDC/Zhy Hack'
[AMXBans] Delka: '12 tygodni, 6 dni, 6 godzin i 40 minut'

jaki syf mi wyłapał Hack jak nie odpalam się nie mam czitów jedynie cfg swojej wersji alisy na zmniejszenie pingu glosu gammy rozjasnienie i tego typu w cfg ale programow typu lion hack czy aim wh leis  nie posiadam  ktoś wyjaśni dlaczego serwer wychwytuje moj cfg jako Hack?A gram na tym samym cfg cały czas i problemu nie było a teraz wbiłem i ban ?

Udowodnij mi korzystanie z alisów  na ss-y które mi robiono z 4x pobierz sobie i soprawdz czy były rozjasniane >>>>>> Regulamin

26. Zakaz używania aliasów na rozjaśnienie mapy (gamma - brightness)

(gamma - brightness)   !!!! 

Taki z ciebie ub team a potrafisz rozróżnisz na scenach czy używam  to że piszę ze mam takie to nie znaczy ze gram na takich .......

Sprawdz screny jakie dawałem a pozniej decyduj

@DEZ1

Przykład :No Recoil Hack program  a script aliasy recoll  jakie różnic ? Takie ze przez program strzelasz na full a kule się nie rozpryskują w każda stronę a przy skryptach niweluje się rozrzut ale sie rozpryskując. Każdy gracz bez scriptu strzelając full z broni typu m4 na ścianę rozchodzić powinny sie w 7

7 a przy pomocy scryptów rozchodzi sie w koło tyle ze mniejsze zalezy to od ustawień .

Nie używałem rozjaśniania gammy jesli tak to udowodnijcie mi to na screnach które juz mi sprawdzano tu 3 x a w innych serwerach podał bym nazwe ale za reklame wylapie wara z 5x

Na demkach i hltv widac ze czysto gram nie mam wh ani aima to oceniajcie sami sami tez macie wglad na moja gre wielki mi ubteam>

@hk. 

@SpalonyNaESP

Oskarżaja mnie o haxy a dowodów nie mają pozatym @hk. mial podac choć jedną sieć gdzie mam bana i do teraz takiej sieci nie znalazł brak słów. 

Niech zdecyduje @Trivor  czy złamałem regulamin i w jakim stopniu nakłada sie bana za czity a np bana za kulturę lub inne złamanie regulaminu

@Trivor

Wth? Aim to chyba nie możliwe bo nie mam na kompie pobranego aima.Wytlumacz co to znacza te wyrażenia? 

Domena lv 8 to wysoka czy niska bo lv 1 i ile jest tych lv ? 

Aim lv8 xD tego jeszcze nie grali jak to mozliwe zw lv8 jak aim nie posiadam zadnego programu ?

Mozna wykryc program podczas uruchomienia cs przez antycheat ale nie mialem aim wiec co mi tak naprawde wykrylo? Aim cfg moze widziec jako aima ? Bez programu np.leis ? dziwne ze w ogóle decektor cos wykryl jak nic nie odpalilem ? skrypty jedynie mógł wychwycić nic pozatym ale bana za cfg ... to tak jak by karac kazdego bo kazdy gracz ma swoj cfg . Udowodnij choc raz ze aima mialem na sieci a banuj w uj ale jesli gram bez aima wh to czemu ban

Edytowane przez ziko ziko
  • Ha ha 3

image.png.c76b821d6ad1df7f5deebc45ef383c9f.png

Turkish :) 

• Właściciel
Właściciel

L 02/19/2020 - 20:57:02: [DETECT] ["Turkish >"] [46.171.20.21x] [#3017] +doaim level 8 detected
L 02/19/2020 - 20:57:18: [DETECT] ["Turkish >"] [46.171.20.21x] [#3017] +christcs level 8 detected

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

@Trivor podejmij decyzje ja swoje skomentowałem w poście wyżej @.

[46.171.20.21x] [#3017] +doaim level 8 detected

3 dni minęły to mam poczekac 3 miesiace az ban bedzie nie aktywny? ? a jak to aim to perm powinien byc a nie na 3 miech ? pozatym jak tu gralem 1miesiac z przerwą pół roczna to widac bylo jak admini siedza na spectie i patrzyli jak gram i co bana tylko screny bo sami wiedzieli ze nie bylo ani aima ani wh ????

Edit.

Edytowane przez ziko ziko

image.png.c76b821d6ad1df7f5deebc45ef383c9f.png

Turkish :) 

• Właściciel
Właściciel

Wiecej za wykrywanie aliasow ub nie bedzie

• Przykro mi 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]