Użytkownik ziko ziko Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nick Turkish > Powód BanaX/KZ/VDC/Zhy Hack Wykonano19.02.2020 - 20:57:36 Wygasa20.05.2020 - 04:37:36 (3 Miesiące 6 Godzin(y) 38 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez[Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] [AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru! [AMXBans] Pro unban jdete na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Duvod: 'X/KZ/VDC/Zhy Hack' [AMXBans] Delka: '12 tygodni, 6 dni, 6 godzin i 40 minut' jaki syf mi wyłapał Hack jak nie odpalam się nie mam czitów jedynie cfg swojej wersji alisy na zmniejszenie pingu glosu gammy rozjasnienie i tego typu w cfg ale programow typu lion hack czy aim wh leis nie posiadam ktoś wyjaśni dlaczego serwer wychwytuje moj cfg jako Hack?A gram na tym samym cfg cały czas i problemu nie było a teraz wbiłem i ban ? Udowodnij mi korzystanie z alisów na ss-y które mi robiono z 4x pobierz sobie i soprawdz czy były rozjasniane >>>>>> Regulamin 26. Zakaz używania aliasów na rozjaśnienie mapy (gamma - brightness) (gamma - brightness) !!!! Taki z ciebie ub team a potrafisz rozróżnisz na scenach czy używam to że piszę ze mam takie to nie znaczy ze gram na takich ....... Sprawdz screny jakie dawałem a pozniej decyduj @DEZ1 Przykład :No Recoil Hack program a script aliasy recoll jakie różnic ? Takie ze przez program strzelasz na full a kule się nie rozpryskują w każda stronę a przy skryptach niweluje się rozrzut ale sie rozpryskując. Każdy gracz bez scriptu strzelając full z broni typu m4 na ścianę rozchodzić powinny sie w 7 7 a przy pomocy scryptów rozchodzi sie w koło tyle ze mniejsze zalezy to od ustawień . Nie używałem rozjaśniania gammy jesli tak to udowodnijcie mi to na screnach które juz mi sprawdzano tu 3 x a w innych serwerach podał bym nazwe ale za reklame wylapie wara z 5x Na demkach i hltv widac ze czysto gram nie mam wh ani aima to oceniajcie sami sami tez macie wglad na moja gre wielki mi ubteam> @hk. @SpalonyNaESP Oskarżaja mnie o haxy a dowodów nie mają pozatym @hk. mial podac choć jedną sieć gdzie mam bana i do teraz takiej sieci nie znalazł brak słów. Niech zdecyduje @Trivor czy złamałem regulamin i w jakim stopniu nakłada sie bana za czity a np bana za kulturę lub inne złamanie regulaminu @Trivor Wth? Aim to chyba nie możliwe bo nie mam na kompie pobranego aima.Wytlumacz co to znacza te wyrażenia? Domena lv 8 to wysoka czy niska bo lv 1 i ile jest tych lv ? Aim lv8 tego jeszcze nie grali jak to mozliwe zw lv8 jak aim nie posiadam zadnego programu ? Mozna wykryc program podczas uruchomienia cs przez antycheat ale nie mialem aim wiec co mi tak naprawde wykrylo? Aim cfg moze widziec jako aima ? Bez programu np.leis ? dziwne ze w ogóle decektor cos wykryl jak nic nie odpalilem ? skrypty jedynie mógł wychwycić nic pozatym ale bana za cfg ... to tak jak by karac kazdego bo kazdy gracz ma swoj cfg . Udowodnij choc raz ze aima mialem na sieci a banuj w uj ale jesli gram bez aima wh to czemu ban Edytowane 20 Lutego 2020 przez ziko ziko 3 Turkish Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @Trivor co z nim robimy. ??? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 L 02/19/2020 - 20:57:02: [DETECT] ["Turkish >"] [46.171.20.21x] [#3017] +doaim level 8 detected L 02/19/2020 - 20:57:18: [DETECT] ["Turkish >"] [46.171.20.21x] [#3017] +christcs level 8 detected 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ziko ziko Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) @Trivor podejmij decyzje ja swoje skomentowałem w poście wyżej @. [46.171.20.21x] [#3017] +doaim level 8 detected 3 dni minęły to mam poczekac 3 miesiace az ban bedzie nie aktywny? ? a jak to aim to perm powinien byc a nie na 3 miech ? pozatym jak tu gralem 1miesiac z przerwą pół roczna to widac bylo jak admini siedza na spectie i patrzyli jak gram i co bana tylko screny bo sami wiedzieli ze nie bylo ani aima ani wh ???? Edit. Edytowane 21 Lutego 2020 przez ziko ziko Turkish Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wiecej za wykrywanie aliasow ub nie bedzie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi