Użytkownik True Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 a może by tak de_dust2_snow? mapke dodać dla urozmajcenia? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 wsm jestem za raz taka mapa a raz taka wsm git Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Moim zdaniem zbędna mapka, a tym bardziej ze w tym roku nie ma śniegu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik True Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Śniegu nie ma , co szkodzi podtrzymać tradycje xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 jestem na nie takie mapki można w świeta dodac ale nie teraz 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 19 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Tak jestem za coś innego niż cały czas to samo A zima kalendarza nie skończyła się i fajny pomysł ? 1 Odnośnik do komentarza
JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 20 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Nie... dlaczego? Dlatego że w tym roku śniegu niema gracze mogliby się wkurzyc na takie zmiany A ludzi jest bardzo dużo na serwerze więc chyba się gra im przyjemnie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Mapa była w okresie świątecznym i jest co roku wprowadzana w tym czasie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi