Użytkownik deynn Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Nick: deynn Imię: Maciek Wiek (dokłada data): 10.02.2002 SID: STEAM_0:0:457278066 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 6 do 9 godzin. Opisz siebie: Nazywam się Maciek, pochodzę z Siedlec , które znajdują się w województwie Mazowieckim. Mam 18 lat czasem lubię słuchać muzyki, słucham przeważnie wszystkiego. Czasem lubię rozerwać się z kolegami przy jakimś ciekawym wyjeździe lub porostu napić się w domu. Dlaczego akurat Ty?: gram w countera od małego, bylem już UBT na innych sieciach, w cs'a mam przegrane bardzo dużo godzin na różnych kontach steam. Chciałbym pomóc sieci w rozwoju , a UB jest mało. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak, dużo razy, jako opiekun serwera ,admin, wlascicel na innych sieciach. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Posiadam spore doświadczenie , setki godzin przegranych w countera jako admin i inny gracz. Myślę że 7.5/10 Kontakt: steam/forum. Edytowane 20 Lutego 2020 przez deynn 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 20 Lutego 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Na nie Aktywność na forum Nikt cię nie zna Podanie nic nie przekonuje Pisownia też średnia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jestem na NIE -jesteś z nami krótko -nikt cię nie zna - Aktualnie jest 2 UBT 1.6 i już 2 UBT GO będzie nowych z tego co mi wiadome... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Na nie -staż -aktywność +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jestem na nIe -Aktywność -Nikt cie nie zna +Wiek Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 20 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jestem na Tak każdemu trzeba dać szansę + Wiek + Doświadczenie myślę że masz + Chęci - Nikt cię nie zna ale myślę że to kwestia czasu + Na okres próby 7 dni myślę że można dać Mazowieckie najlepsze Pozdrawiam Siedlce i ciebie Powodzenia Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Obecnie na nie - aktywność - staż na forum - podanie Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 na nie staż na forum aktywność posty nierozpoznawalny Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 na nie -staż na forum -podanie -aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 20 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jestem na NIE! - staż na forum, - podanie, - aktywność. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi