Użytkownik Jasiek Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Jasiek Imię: Daniel Wiek (dokłada data): 26.06.1997 SID: STEAM_0:0:35853322 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie w Sumie,większość na pewno wieczorami 4-5 godz ;D Opisz siebie: Nazywam się Daniel,pochodzę z Małopolski ,do Krakowa mam z 50 km Teraz dość dużo pracuje w Delegacji dlatego większość Swojej pracy na forum będę wykonywał wieczorami Mieszkam Sobie z Narzeczoną,na szczęście jeszcze pozwala grac i na razie się bardzo nie spina hahha Jestem Miłym,Kulturalnym Chłopaczkiem,nie Szukam żadnych Spin,Staram się wszystkim pomagać na tyle ile tylko mogę,nigdy nie było ze Mną żadnych problemów . Pozdrawiam Dlaczego akurat Ty?: Posiadam Dość duże doświadczenie w Ocenianiu Cziterów,W cs gram od małego wiec coś tam się potrafi Widzę ze dalej są braki w UBT wiec chce pomóc w Ogarnianiu SS czy Demek,Zresztą byłem tu już w UBT i raczej dobrze Sobie radziłem wiec będę Wdzięczny jak podanie będzie Zaakceptowane Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście ze tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: No tak w skali od 1/10 to dam Sobie taka 7 Kontakt: steam:adimistrzu19/gg:49472693/PW Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu + Posiadane 60 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 16 lat + Brak ostrzeżeń na forum + Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. + Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. + Same Plusiki b++ 3 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Raczej na tak +podanie +aktywność +znany +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No nie wiem, moim zdaniem słabo się udzielasz na SB, nawet poznać Ciebie nie zdążyłem. Podanie średnio przekonujące, m.in chodzi mi tutaj o te *emotki*. Podanie góruje troszczeke nad wymaganiami i czasami jeżeli jest dobrze napisanie, można przymknąć na jedna sprawę oko. Jedyny plus dla mnie to wiek, ogólnie jestem teraz na NIE. Jeżeli byś poprawił swoją aktywnosc w najbliższym czasie, będę wtedy na tak. 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 na tak + podanie + doświadczenie + wiek +/- aktywność 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 21 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Na tak Aktywnie jesteś + Aktywny na forum i na serwerze + Chęci do pomocy + Ładnie podanie + Spełniasz wymagania jesteś kontaktową osobą da się z tobą żartować i bez konfliktu ? nadajesz się na te stanowisko, Można dać okres próbny ale wierzę że będzie wykonywać bardzo dobrze ? Powodzenia, Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 na tak wiek aktywny doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Myślę że można dać ci szanse +wiek +podanie +aktywność przyda nam się dodatkowa para rąk do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Na Tak +wiek +doświadczenie + aktywny +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Na tak Wiek Staz Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś się po demko do oceny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi