Użytkownik Zielony2137 Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Twój nick: zιєℓσиу♡ keycase.pl Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199012602700/ Nick admina banującego: He Zzz Data i czas zdarzenia: 21.02.2020 16:35 Serwer (mod): Only AWP 2154.38.142.181:30035 Opis sytuacji: grałem sobie tako i mi chlop bana daje co tutaj wiecej pisac xd Wycinek z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @HeZzz wyjaśnij sytuację 24h. Edit.// Rozpisz demo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HeZzz Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam. Gracz grając na serwerze dostawał info od boga oraz strzelał niejednokrotnie przez ściany. Były na serwerze osoby które go zgłaszały do adminów że grać perfidnie się wcelowywuje przez ścianę i po wychyleniu wroga gracz oddaje szybciej strzał niż go zobaczył. Również mnie tak zabijał przez ściany po czym pomyślałem że coś mi tu nie gra... postanowiłem go obserwować. Długo go obserwowałem i wyciągnąłem wnioski że gracz ma "wh". Postanowiłem go zbanować tak jak jest w regulaminie napisane: "4.1 Używanie wspomagaczy ~ Ban permanentny." Edit.//Gdzie znajdę to demo? Edit.// Już pisze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HeZzz Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Rozpiska demo: 0:51-Gracz wychyla wcelowany w przeciwnika. 1:28-Nie widział przeciwnika ani nie dało się go usłyszeć a nagle się odwrócił jak by wiedział że tam jest i w niego mierzył. 2:12-Wychylił, sprawdził że nikogo nie ma a przeciwnik stał za murkiem i jak przeciwnik wyszedł zza murka zmienił broń i wyszedł wcelowany w niego. 2:14-Zabił przez ścianę nie wiedząc że gracz mógł pójść dalej, wcelował się przez ścianę i go zabił. 5:40-Dziwnie wychyla na gracza który stał za ścianą 6:50-Obrócił się i zabija przeciwnika przez ścianę 7:18-Skoczył w bok bo zbliżał się gracz i wyciągnął broń 7:40-Strzela przez ścianę do gracza nawet go nie widząc 8:13-Wchodząc do pomieszczenia jest wpatrzony w gracza "Info od Boga" 8:52-Dziwny skan który nie mógł być celny ponieważ te ściany są za grube żeby je przeskanować 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Obejrzę w nocy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No cóż.. miałeś wh i dobrze się z tym kryłeś więc ub nie dostaniesz. //Zamykam i przenoszę do archiwum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi