Zasłużony szynka Opublikowano 21 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Siemka, jeszcze raz gratulacje nowym zielonym. Mam nadzieję że nie będzie między nami niepotrzebnych spięć i zgrzytów. Przejdę od razu do rzeczy, za nie wykonywanie swoich z góry nałożonych obowiązków otrzymujecie minusa (-). Trzy minusy = automatyczna degradacja z w/w rangi Oczywiście nikt z nas nie jest robotem i zdarzają się nam błędy, jeśli nie będziecie czegoś wiedzieć to zgłaszajcie się do mnie. W tym temacie będziemy zapisywać wasze minusy. Podsyłam wam jeszcze temat @skowron, tam macie wszystko ładnie rozpisane https://strefaskilla.pl/temat/14476-moderatorzy/ Powodzonka! @device 0/3 @hk. 0/3 @kocimientka 1/3 @Kacperek 1/3 01.03 @kocimientka - [Prowokacje na czatboxie] Ostrzeżenie słowne. 3.03 @kocimientka- [Prowakacja na czatboxie] Ostrzeżenie do dzienniczka +1. 25.03 @Kacperek - Prosiłem Cię o coś, od 17lutego twoja aktywność jest praktycznie zerowa. Otrzymujesz ostrzeżenie do dzienniczka +1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi