Użytkownik Zielony2137 Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Twój nick: zιєℓσиу♡ keycase.pl Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199012602700/ Nick admina banującego: He Zzz Data i czas zdarzenia: 21.02.2020 ok. 16;35 Serwer (mod): Only AWP 54.38.142.181:30035 Opis sytuacji: Po szkółce chciałem sobie pograć no i na serwerze był wspaniały Hezz którego przeskanowałem 2/3 razy bo wystawała mu jakaś część modelu postaci zza rogu tekstury to postanowił pójść na specta i mnie oglądać, ponoć moja reakcja była zbyt szybka i mam wh, a co do dowodów Hezza z poprzedniego odwołania mam też ponoć niebiajskie przeczucie gdzie może być przeciwnik i obracam sie w jego strone albo wyjmuje broń w odpowiednich momentach, istnieje takie coś jak słuchawki. Na koniec małe pytanko, Dlaczego moje poprzednie odwołanie zostało usunięte? Wycinek z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @HeZzz 24h na rozpiskę demka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HeZzz Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Rozpiska demka: 1:27-Wie gdzie jest gracz i patrzy się na niego przez ścianę a nawet go nie widział czy słyszał. 2:12-Kiedy przeciwnik postanowił wyjść zza murku on wyciągnął broń i był przygotowany do oddania strzału. 2:14-Zabił gracza przez ścianę centralnie w głowę. 5:43-Wychylenie wprost na przeciwnika oraz zabicie go przez ścianę. 6:53-Celowanie w przeciwnika przez ścianę. 7:40-Strzelanie w przeciwnika przez ścianę ale tej ściany nie idzie przeskanować. 8:15-Wychylenie z zoomem na przeciwnika. 8:51-Skanowanie przeciwników przez ścianę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Zaraz obejrzę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1:27 - słychać skok przeciwnika. b- 2:12/2:14 - trochę dziwna akcja, mógł przyfarcić po prostu z tym strzałem. b+- 5:43 - słychać strzały przeciwnika, po drugim pickowaniu widać normalnie bark przeciwnika. b- 6:53 - słychać strzały przeciwnika. b- 8:15 - zobaczył przeciwnika, normalnie użył zooma i go zabił, nic dziwnego. b- 8:51 - normalna próba skanu. b- Nie będę nawet komentować tych czasówek. Jak będziecie mieli coś konkretnego to zapraszam do złożenia skargi, jeżeli po tym demku twierdzicie, że jest odpalony. X @Zielony2137 odbanowany, zapraszam do gry. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi