JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 22 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam wpadłem na pewny pomysł by dodać na serwer klany np Max 5/10 osób, wojna miedzy klanami również żeby się odbywała gdy 2 liderów zaakceptuje wyzwanie + żeby dodać topke klanów. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi co o tym myślicie. Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 23 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jestem na tak coś innego będzie fajna zabawa i może to przeciąganie dużo graczy dobra reklama ?jestem za dobro rozwijanie serweru dobry pomysł ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 To nie GO:MODY tylko zwykłe praktycznie "standardowe" DD2 po co obciążać i zaśmiecać czymś takim serwer? Moim zdaniem przez takie rzeczy spadnie ilość graczy na serwerze. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Trivor temat stoi dość długo. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi