Użytkownik Chrobras Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Więc zmiana tła nie jest wcale taka trudna jak się to wydaje Róbcie to co ja: 1. Pobieramy program CS 1.6 Background Maker v3.0 i instalujemy (link do pobrania: https://gamebanana.com/tools/4788 ) 2. Teraz będziecie musieli wybrać lokalizacje waszego cs'a i trzeba wybrać hl.exe (myślę że tu problemów nie będzie) 3. Teraz mamy do wyboru do jakiej gry robimy tło (mamy 4 do wyboru) w naszym przypadku wybieramy Counter Strike 1.6 4. Załadowało nam się obecne tło i trzeba zmienić rozdzielczość ekranu na jakiej gramy (program proponuje 4 rozdzielczości standardowe) 5. Wybieramy Load Picture i szukamy naszego nowego tła i wybieramy go. 6. Załadował nam się nowy obrazek i żeby go zatwierdzić klikamy na Make Cs Background 7. Cieszymy się nowym tłem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi