Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: Nick: Manieczek!^^ Imię:Kacperek Wiek (dokłada data): 15 ale podaje,że 16 bo rocznikowo.06.20.2004 SID:STEAM_0:1:504345862 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Hmm przeważnie jestem w domu o 16 to myślę,że tak gdzieś do 5h Opisz siebie: Jestem Kacper pochodzę z woj.Łódzkiego z miasta Kutno.Obecnie uczęszczam do technikum o profilu mechanizacja rolnictwa i agrotroniki+klasa strażacka.Interesuję się motoryzacja i kupuje sobie nie długo moto.Lubię także spiewać jest to jedno z moich hobby,kiedy to robię wyłaczam się i zapominam o ludzkim świecie,muzyka mnie uspokaja bez niej nie potrafiłbym żyć.Jestem człowiek spokojnym oraz bezstronnym nie patrzę na znajomości ani tego typu rzeczy.Jestem dość młodym człowiekiem ale kulturalnym oraz potrafię zachować powage w najróżniejszych sytuacjach. Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja? Dlatego,że ostatnio zaczołem oglądać demka i zobaczyłem,że potrafie odróżniać skilla od cheaterów.W cs 1.6 troche mam godzin na steamie a w cs gram od dzieciaka.Obecnie mam 400 h ale steama mam od nie dawna a wcześniej grałem na ns i tam tez robiłem dużo godzin na przeróznych serwerach i mam jakieś pojęcie i wiem co jest 5! Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Niestety nie ale chce spróbować sił ,rozdziewiczyć system :p Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę ,że w skali od 1/10 to takie 5,6/10 bo gram trochę ale nie tak dużo,żeby mieć opanowane to perfecto . Kontakt:steam,forum,gg 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 na nie -doświadczenie -dopiero wróciłeś -daj się poznać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 na nie -wiek -dopiero wróciles - doświadczenie bardzo słabe Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na nie - wiek - aktywność Na poprzedniej sieci leciałeś na rangi a gdy się dostałeś zaraz rezygnowałeś i strasznie prowokowałeś innych co działa na twoją niekorzyść Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jestem na Nie -WIek +Aktywność -Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 23 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dopiero co wrociles i już startujesz na dosyć odpowiedzialna funkcje, daj sobie czas. Wiek czy doswiadczenie nie skreśla Cię tak bardzo jak bycie kąpanym w gorącej wodzie. Wiek to tylko liczba a doswiadczenie - każdy kiedyś gdzieś zaczynał. Zbuduj zaufanie, daj się poznać, bądź aktywny i wtedy próbuj. Aktualnie jestem na nie ale się nie poddawaj tylko daj sobie czas tak jak pisałam na wstępie. Ranga nie ucieknie. Powodzenia ( : 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jestem na NIE! - wiek, - dopiero wrócileś, - doświadczenie, - daj się poznać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptus Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Trochę za szybko+totalny brak doświadczenia. - Od razu po powrocie podanko. - Brak doświadczenia. -/+ Wiek+Operowanie w bansie nie jest trudne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na nie wariacie -dopiero wróciłeś -aktywność -daj się poznać innym Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 23 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na nie - Przyszedłeś i od razu podanie - Nie wiem kto ty bo nie znam cię - Wiek - Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na nie: -Nikt cie nie zna na forum -Daj sie poznać -Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Niestety ale dzisiaj jestem na Nie -Dopiero wróciłeś -Dużo osób na forum jest nowych [w tym ja] i nikt cię nie kojarzy ;/ -/+ Wiek >> To tylko liczba -/+ Doświadczenie >>> Każdy od czegoś zaczyna - Aktywność Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 24 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi