Użytkownik Binder Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Twój nick: Binder Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198013250261 Nick admina banującego: f1nka^ Data i czas zdarzenia: 23.02.2020 r. 18:00 Serwer (mod): Public Opis sytuacji: Podczas gry po zabiciu gracza f1nka^ dostałem bana. Wycinek z konsoli: Damage Given to "[♚GM] f1nka^" - 110 in 5 hits Player: Binder - Damage Taken ------------------------- Damage Taken from "[♚GM] f1nka^" - 44 in 2 hits Damage Taken from "-Gracz- skurwysyn" - 40 in 4 hits Damage Taken from "-Gracz- Mixio" - 17 in 1 hit Siwy dołącza do gry. *DEAD* [→ Sam Sex ←] [✫ Wsp. Właściciel ✫] f1nka^ : !ban binde 0 wh Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź StrefaSkilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź StrefaSkilla.pl aby poznać szczegóły. W miarę możliwości chciałbym wyjaśnienia tego "admina". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @f1nka^ opisz sytuację 24h. Odnośnik do komentarza
Użytkownik _suhyy Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dajcie mu UB bo dostał przez przypadek dla pewności zobaczyłem demko żeby się upewnić i nic nie ma. @yngpolonais Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 UB dostaniesz do 22 bo teraz jestem trochę zajęty. //Zamykam Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 23 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi