Użytkownik Rapide Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Twój nick: Rapide Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/7654211894434/ Nick admina banującego: Escobar Data i czas zdarzenia: 22 luty, 00:09 Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: Dostałem bana po prostu bez słowa, nie rozumiem za co XD grałem jakiś czas i wszystko było spoko, a teraz nie mogę nagle wejść. Doszło chyba do jakiejś pomyłki, a admin najwyraźniej jest nadgorliwy. To chyba ban 'na czuja'. Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @majster! 24h na rozpiskę demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 26 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dostajesz Unbana @Rapide, bo admin nie rozpisał demka. Brak aktywności na forum admina. "Ostatnia wizyta 15 lutego". 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 26 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi