Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witam jaką myszkę bezprzewodową polecacie do cs,a? Proszę wstawiać linki Wspomnę tylko że gustuję w większych myszkach bo mam sporego bicka Cena: Od nie wiem 40 złotych do 200 złotych @Kaarcia botom się na każdej myszce dobrze gra Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ja korzystam z SteelSeries Rival 310. Co prawda jest to myszka przewodowa, ale bardzo dobrze się na niej gra. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nie wiem czemu bezprzewodowa, ale podam też przewodowe bezprzewodowe: -Logitech G603 Lightspeed - jedyna bezprzewodowa która moge polecić do około 200zł xd Przewodowe: -Logitech serie G - aktualnie ja posiadam G402 i lepszej myszki nie miałem. -Zowie fk2 -Steelseries Rival 110, 310 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi