Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Mamm kilka rzeczy,ktore psuja gre. Pierwsza wiekszosc perkow nie dziala nie wiem czy to mi czy wszystkim ale nie dzialaja a 2 to ze jak sie stoi przy skrzynce czy cos to samo wskakuje przeskakuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Podpisuję się pod błędem. Zauważyłem to samo ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 wgram zaraz jakas paczke perkow. sprawdzcie czy zadziala Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Trivor przelecialem troche perków i napewno nie dziala regeneracja a niesmiertelnik mozna wywalic bo i tak sie ciagle odradzamy bede ciagle sprawdzal jak cos poinformuje jakie jeszcze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W dniu 27.02.2020 o 22:11, Manieczek!^^ napisał: 2 to ze jak sie stoi przy skrzynce czy cos to samo wskakuje przeskakuje glownie mi chodzilo o takie rzeczy wszedzie gdzie jest cos wyzej to sie to przeskakuje i wgl a na tych zdjeciach widac ze da sie tam wejsc a moim zdaniem nie powinno Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 @Trivorteż perk scouter zbugowane pisze ze trzeba mieć jakoś klase premium nie pamiętam jaka, ale napewno jej nie ma na serowe tak samo z Złoty Deagle Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nie moge też mieć perka "Trampki" bo pisze że musze mieć jakoś tam klase premium tak samą z "Tajemnica Złodzieja" też trzeba mieć jakąs klase ktorej nie ma na serwie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Wyslij mi swoj SID na PW Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi