Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Finał Miss/Master zimy- Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Pod Ostrzałem #3 DyLu

Marves

Recommended Posts

• Użytkownik∙

Witam serdecznie zaczynamy serie pt. "Pod ostrzałem"

Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @DyLu. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego

temat i oto ich odpowiedzi: 

Użytkownik nr. 1: W porządku gostek, kilka zdań z nim zamieniłem na forum, przede wszystkim bardzo miły i komunikatywny.

Użytkownik nr. 2: Dylu Dylu krokodylu  :trol2: dobrze się sprawdza w swoich funkcjach, miły i zabawny. ^^

Użytkownik nr. 3: No to DyLu to fajny chłopak jest ogólnie, można się z nim dogadać normalnie, nie spina się o byle co i jest jednym słowem spoko mordeczka.

Użytkownik nr. 4: No tak Dylu. Najlepszy moderator sieci, miły, trochę śmieszek, :) sympatyczny. :) 

Użytkownik nr. 5: Dawid mój kumpel, istny wariat, mamy dużo spin ale i tak go lubię. :P 

Użytkownik nr. 6: NO LIFE, kocha landrynkę. Miły, sympatyczny, bot z DD2, dojrzały.

Użytkownik nr. 7: Spoko kolega, znam go dosyć długo. Zawsze pomocny, słaby gracz. Taki śmietnik trochę. 

Użytkownik nr. 8:  Jasne! :D Bardzo pozytywna mordka, mimo, że jestem tu od niedawna to naprawdę dobrze się dogadujemy. Sympatyczny i miły facet. ;) 

Użytkownik nr. 9: No to tak, dylu ogarnięty, udaje śmieszka niczym ja, ale nie wychodzi mu to, pomocny oczywiście sądzę też, że ma dziwne ataki po alkoholu, ale to nie ważne, ogólnie pozytywny ryj.

Użytkownik nr. 10: Dawid dobra morda, zawsze pomocny i bardzo śmieszny. Polecam chłopaczka.

Użytkownik nr . 11 : Pełen przyjaźni, przesympatyczny, niesamowity, pierwszej klasy chłopak! Najbardziej kochana osoba jaka poznałam <3

Kolejne "Pod ostrzałem" ukaże się, gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby, którą chcę wziąć pod celownik. 

Dziękuję za zainteresowanie tematem i udzielenie odpowiedzi. :)

Edited by DyLu
  • Lubię to! 1
  • cannabis

Jeeeeejku :x Dziękuje za opinię bardzo mi milusio :) 

Szczególnie chciałbym podziękować użytkownikowi nr 11 :) Nigdy nie spodziewałem się że ktoś będzie myślał o mnie w ten sposób. Dziękuje :x

• Lubię to! 4

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

Ciekawe ciekawe  + za robotę

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Marves changed the title to Pod Ostrzałem #3 DyLu
  • Marves locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]