Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #3 DyLu

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam serdecznie zaczynamy serie pt. "Pod ostrzałem"

Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @DyLu. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego

temat i oto ich odpowiedzi: 

Użytkownik nr. 1: W porządku gostek, kilka zdań z nim zamieniłem na forum, przede wszystkim bardzo miły i komunikatywny.

Użytkownik nr. 2: Dylu Dylu krokodylu  :trol2: dobrze się sprawdza w swoich funkcjach, miły i zabawny. ^^

Użytkownik nr. 3: No to DyLu to fajny chłopak jest ogólnie, można się z nim dogadać normalnie, nie spina się o byle co i jest jednym słowem spoko mordeczka.

Użytkownik nr. 4: No tak Dylu. Najlepszy moderator sieci, miły, trochę śmieszek, :) sympatyczny. :) 

Użytkownik nr. 5: Dawid mój kumpel, istny wariat, mamy dużo spin ale i tak go lubię. :P 

Użytkownik nr. 6: NO LIFE, kocha landrynkę. Miły, sympatyczny, bot z DD2, dojrzały.

Użytkownik nr. 7: Spoko kolega, znam go dosyć długo. Zawsze pomocny, słaby gracz. Taki śmietnik trochę. 

Użytkownik nr. 8:  Jasne! :D Bardzo pozytywna mordka, mimo, że jestem tu od niedawna to naprawdę dobrze się dogadujemy. Sympatyczny i miły facet. ;) 

Użytkownik nr. 9: No to tak, dylu ogarnięty, udaje śmieszka niczym ja, ale nie wychodzi mu to, pomocny oczywiście sądzę też, że ma dziwne ataki po alkoholu, ale to nie ważne, ogólnie pozytywny ryj.

Użytkownik nr. 10: Dawid dobra morda, zawsze pomocny i bardzo śmieszny. Polecam chłopaczka.

Użytkownik nr . 11 : Pełen przyjaźni, przesympatyczny, niesamowity, pierwszej klasy chłopak! Najbardziej kochana osoba jaka poznałam <3

Kolejne "Pod ostrzałem" ukaże się, gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby, którą chcę wziąć pod celownik. 

Dziękuję za zainteresowanie tematem i udzielenie odpowiedzi. :)

Edytowane przez DyLu
  • Lubię to! 1
  • cannabis

Jeeeeejku :x Dziękuje za opinię bardzo mi milusio :) 

Szczególnie chciałbym podziękować użytkownikowi nr 11 :) Nigdy nie spodziewałem się że ktoś będzie myślał o mnie w ten sposób. Dziękuje :x

• Lubię to! 4

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

Ciekawe ciekawe  + za robotę

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Marves zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #3 DyLu
  • Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]