Użytkownik Wyrewolwerowany Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam zwracam sie z uprzejmą prośbą o odbanowanie. dostałem bana bodajrze za spihack lub cos w tym stylu, ale ja nawet nie wiem co to oznacza, gram na serwerze only dd2 + leczenie przyznam że grzebałem troche w configu csa, mianowicie mam zablokowany celownik zeby nie powiekszal sie podczas strzalu, oraz ustawiny strzal lewym i prawym przyciskiem myszy ( podczas emocjii grajac m4 był problem ) uwielbiam grac na tym serwerze, jest tam kilku fajnych gosci z ktorymi sie fajnie gra i oni potwierdza ze jestem czysty bo znaja moje statystyki na codzien. pozdrawiam Mateusz Ozga (Wyrewolwerowany Rewolwerowiec) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi