Użytkownik Kubuus Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Nick: Kubuś casedrop.eu Wiek: 17 Steam ID: http://steamcommunity.com/id/Kubii123321/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kubuś casedrop.eu/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: 5/10 Kilka zdań o sobie: Lubie cska , sprawiedliwy , w miare ogarniety , kulturka , sluze pomoca , nie toleruje cheaterkow , jesli udaloby sie adminka dostac to siedzialbym duzzooo wiecej na serwerku , ogolem to malopolskie jakby cos , fb moge podac pv , noi ogolem czekam na wasza odpowiedz z dobrym przeczyciem Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Minimum 2 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Dziekuje za poswiecony czas i milego dzionka Edytowane 1 Marca 2020 przez Kubuus Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 + Wiek +Ogarnięty +Kulturka/family friendly +/- Sourcemod do ogarnięcia sobie, ale jak ktoś nigdy nie bawił się tym to wiadomo, że lepiej nie będzie +/- Aktywność, 8 minut temu, Kubuus napisał: jesli udaloby sie adminka dostac to siedzialbym duzzooo wiecej na serwerku mam nadzieję :] - Konto stworzone wcześniej. Szkoda, że wcześniej się nie rozpisywałeś na forum. Jestem na TAK na OKRES PRÓBNY (zobaczymy jak godzinki nadrobi :3) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 +Wiek +/-aktywność -konto pod podanie -nie znamy Cie na forum Obecnie jestem na Nie. Gdy posiedzisz dłużej na forum dasz się poznać to będę na tak. Bo słabo by pierwszym postem było podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Na chwile obecna na NIE +wiek -sm +/- gt -nie kojarzę Cię -konto forum - te określenia typu lubię cska kulturka itd wypisane po przecinku niezbyt mnie przekonują -jesteś z nami dość krótko Zobacze jak inni admini/użytkownicy rozpatrzą to podanie i wtedy będę jeszcze nad tym myślał ? ale jestem za tym żebyś jeszcze chwile z nami pograł i dał się poznać, wtedy ewentualnie jeszcze raz napisał podanie ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jestem tego samego zdania co @D3$iK . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hubercik_666 Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Niestety na nie. -sm +wiek - nie kojarzę Cię - jestes tu nowy -konto i godziny w cs Edytowane 2 Marca 2020 przez Hubercik_666 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Przykro mi ale decyzją adminów i moją jest odpowiedź NIE pograj z nami jeszcze niech wszyscy Cie zaczną kojarzyć i zawsze możesz napisac podanie jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi