Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Nick z CS:DarkoV Admin banujący: ---- Serwer: Data zdarzenia:---- Opis sytuacji: nie wiem co się stało dziś jeszcze gralo normalnie do 15 i nie miałem bana Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8232 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : CIPKA GAME [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.232.31 ' [AMXBans] =============================================== che tylko dodać ze ten ban został nadany wczoraj o 23:19 a o tej godzienie wchodziłem na serwer jeszcze z kamilkiem pisałem o nowych modelach dal svipa + dziś grałem na serwrrze jeszcze normalnie co może potwierdzieć @Jasiek jak i można sprawdzić na hltv potem wylączylem kompa bo wyszedłem ze znajomymi na miasto teraz wróciłem do domu chce wejść na serwer i nie mogę [Wczoraj, 23:18] DarkoV: dodaj takie modele jak trivor na DD2#2 ZAJEBISTE SĄ [Wczoraj, 23:18] Kamilek: zobacz sobie teraz modele postaci ct i tt [Wczoraj, 23:19] DarkoV: pobieraja mi sie dodałeś tylko dal osob co maja svipa czy dla wszystkich ? [Wczoraj, 23:21] Kamilek: co maja tylko svipa Edytowane 1 Marca 2020 przez DarkeV 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 [2020.02.29] [23:19:35] Aim Detected: ID [14] Name [CIPKA GAME] Steam [STEAM_ID_LAN] IP [5.172.232.31:19239] Warn [6] demko do rozpisania z tamtego czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, Trivor napisał: [2020.02.29] [23:19:35] Aim Detected: ID [14] Name [CIPKA GAME] Steam [STEAM_ID_LAN] IP [5.172.232.31:19239] Warn [6] demko do rozpisania z tamtego czasu to nie ja grałem wtedy przeczytaj co napisałem wyżej w odowlaniu Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 No to jak ci się IP zmieniło na takie teraz to je zmień Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi