Użytkownik∙ marek Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Żona prosiła mnie, żebym jej przyniósł szminkę. Przez pomyłkę podałem jej klej w sztyfcie. Chyba ciągle jest obrażona, bo nadal się nie odzywa... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uzaleznia Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 az uschłem XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Aż siadłem Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 To niezla obrazona Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi