Użytkownik err0r404js Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Twój nick: Mavee24 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/mavee242424/ Nick admina banującego: szołmi alternatorツ Data i czas zdarzenia: 21:00 03 marzec Serwer (mod): ONLY MIRAGE CS GO Opis sytuacji: zapytałem "ktoo mowił że jestem odjebany" chłop odpowiada "ja" a ja mówie "to daj mi bana" prześmiewczo w formie żartu, nie wiedziałem nawet że to admin nie mówię nic o powodzie bana ktorym jest "mavee24 okej" Wycinek z konsoli: ################################################# Nazwa serwera: ONLY MIRAGE ★ StrefaSkilla.pl • 128TR • !WS !KNIFE !GLOVES Nick: ?????24 Data nadania bana: 3/03/2020 21:00:00 Data zakończenia bana: Nigdy Długość bana: Permanent Powód: � � � � � � � � � � � � � � � � � �24 okej Admin: Święty szołmi alternatorツ >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 48h na odwołanie się od bana!!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: https://strefaskilla.pl/forum/569-odwolaj-sie-od-bana/ <<<<<<<< ################################################ Disconnect: StrefaSkilla.pl Zostałeś ZBANOWANY PERMANENTNIE na tym serwerze! Wejdź w konsolę [~], aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: StrefaSkilla.pl Zostałeś ZBANOWANY PERMANENTNIE na tym serwerze! Wejdź w konsolę [~], aby uzyskać więcej informacji!. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @SzolmiAlternator 48h na rozpiskę demka/wyjaśnij sprawę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik err0r404js Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 obstawiam ze on nie zbanowal mnie za cheaty bo ich nie mialem a za tą formułke "to daj mi bana" Odnośnik do komentarza
Użytkownik err0r404js Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Czas mu się kończy, co dalej? Czas się skończył i co teraz? Edytowane 5 Marca 2020 przez err0r404js Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Youmuus Opiekun nie wywiązał się z zadania proszę o upomnienie lub karę. // Gracz dostaje UB! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi