Użytkownik∙ marek Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 1. Nick: WojteK<< 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Redaktor 3. Powód: Prywatne sprawy. Przepraszam, że zawiodłem, lecz nie mogę. Chce ale nie mogę ;/ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Zegnaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ expedition Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Hahahahha nic nowego w koncu z tego jestes znany. Pewnie nowa siec wiec tu rezygnacja. Oj dziaciaku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Sry nie mogę edytować. @expedition jak twoja siec? Ile przezyla? 2-3 miesiace? Bo ddosy dostawala od tsow mixowych? Nadal czekam, az mi wywalisz internet. Juz tydzien, czekam. Po drugie więcej tych kont załoz pacanie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi