Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Czitowanie

mikifryty

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: 1AAA

Admin banujący: so izi

Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2)

Data zdarzenia:  04.03.2020 - 21:53:00

Opis sytuacji: W sumie nie ma co opisywać. Grane było normalnie i banik poleciał. Czekam na rozpisane demo admina :P. Oczywiście wersja cs'a steamowa dla jasności. 

Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8648

Wycinek bana z konsoli: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:441549628'
[AMXBans] Your IP: '37.47.18.208'
[AMXBans] ===============================================

//Edit

Mineło grubo ponad 24h, brak rozpisanego demka przez admina banującego @Dusia  i przez UBTeam @GENERAL ALADEEN.  Następnym razem od razu informuj, że masz problem z demkiem a nie po 26 h. 

@Shreku @Jasiek @Trivor 

1:28 Normalnie najechałem myszką na model postaci tyle, że podczas wychylenia byłem w dobrej pozycji więc nie musiałem zbytnio poruszać myszką. Jak można zauważyć jest małe przeciągnięcie (Nie natychmiastowe jak to w przypadku aima)

2:38 - 2:40 Zanim oddaje pierwsze strzały następuje 2 - 3 sekundy gdy ct biegnie ze schodów i mam z nim kontakt wzrokowy (chodzi o to że go widzę). Gdybym miał triggera odrazu bym zaczął strzelać bez tej 2 - 3 sekundowej przerwy. Brak teleportacji celownika na model enemy.  Jest płynne przesunięcie celownika na model

3:55 Nie jest to headshot w biegu bo chwile stałem w miejscu. Przecież to ewidentnie widać. Znów następuję krótka chwila zanim zaczynam strzelać w enemy. 

4:40 Nie wiem gdzie przeciwnik stoi.  Do tunelu jest dorzucany flesh, więc zatrzymuje się bo często ludzie po takim fleshu pushują tunel. W związku z tym chwilę zatrzymuje się w miejscu i robie "adad". Poza tym zawsze wychylam wcelowany w tą miejscówke gdy biegne z tunelów na b. Gdy grałem pod nickiem "ballantines" często tak wybiegałem. Może jak znajdziecie jakieś demko to zobaczycie.

5:05 Nie rozumiem "wcelowujesz się". Widze enemy to do niego strzelam...

5:09 - 5:10 "xDD" Stoję w miejscu i celuje w głowy. Nawet missuje kilka razy. Mój team zajął bombsite B a wiedziałem o enemy w górnych tunelach po dzwięku i tym enemy który skoczył ze schodów. Korzystam z nieuwagi i warzywa ct. Przepraszam, że umiem celować i nie być warzywniakiem

5:47 Dzięki. Nie jest to zbyt skomplikowany strzał. Nic nie wnosi ta akcja do demka, taka "zapchaj dziura".

Mój movement, crosshair placement, aim czy też "analiza gry przeciwników" (brzmi to śmiesznie, wiem) motywuje 8 letnim doświadczeniem w cs 1.6 (wiadomo - za dzieciaka grało sie na non steam). Poza tym sam posiadałem Globala w CSGO i mam 7 lvl faceit (nie jest to powód do dumy, ale nie jestem jakimś tam common gold 4 z cs go). Same zarzuty o wallhacka są bezsensowne (kilka razy miałem robione ss'y tutaj :)). Pozdro dla @GENERAL ALADEEN, który wygrał range w czipsach.  Sam argument, że wale same banie jest dość śmieszny..

PS. Sorki, że wspominam o csgo i moich śmiesznych osiągnięciach ale myślę że rzuci to inne światło na moją aktualną sytuację.

- mikifryty 

- Hrabia Monte Christo

- ballantines

- 1AAA (Aktualny nick) 

Edytowane przez mikifryty
  • Junior Admin
Junior Admin

@GENERAL ALADEEN Look demka, coś się popsulo i demka z tamtej godziny trwają po minute/trzy/dziesięć max, pobrałam parę, ale nie mogłam znaleźć tego momentu co nadawałam bana, więc no ??

Chce się komuś z UBT to możecie wy looknac 

@mikifrytyOd razu jak tam zajrzałam to poinformowałam chyba logiczne. 

heh1111.png

http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-2003042144-de_dust2-1583354640-1583355840.zip

1:28 +b Od razu najazd na model.

2:38 - 2:40 +b trigger 

3:55 +b Strzał w głowę w biegu trigger 

4:40 +b kolejny raz wiesz gdzie stoi 

5:05 +b wcelowujesz się 

5:09 - 5:10 +b idziesz juz na pewniaka kolejne heady na + trigger xDD

5:47 +b piekny strzal w głowę.

Walisz same banie widać ewidentnie że spalony jesteś.

@DEZ1 @Jasiek @Shreku Temat zostawiam otwarty będziecie chcieli coś dodać to zapraszam do rozpiski. ;)

• Użytkownik

Tak jak rozpisał @GENERAL ALADEEN. nie ma sensu trzymać dalej tego postu. Zgadzam się jak najbardziej z rozpiską @GENERAL ALADEEN . Nie będę rozpisywał drugi raz demka bo już rozpisał. Ban zostaje. Brak ub

image.png.9d9423d2dc1a766434f9d0d464b106c3.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

image.png.9d9423d2dc1a766434f9d0d464b106c3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]