Użytkownik Rustic Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Witam, chciałem zaproponować dział, w którym inne fora mogą się reklamować dlaczego? Ponieważ na większości forum gdzie chce zrobić reklamy jesteśmy na czarnej liście. Myślę, że jedna linjka w HydePark nie zaszkodzi, a da nam możliwość robienia więcej reklam. Czarna lista Na czarną listę trafiają wszystkie sieci, które nie posiadają na forum działu przeznaczonego na reklamę serwerów CS 1.6 lub CS:GO lub mają dziwną politykę względem reklam (nie zatwierdzanie reklam bądź usuwanie itp.) Fora, które posiadają dział Zareklamuj się widoczny tylko dla gości również trafiają na czarną listę. @WojteK<< Rozumiem, czyli działamy na zasadzie takiej, że chcemy robić reklamy na innych forach nie dając nic od siebie? Po to są te działy żeby każdy mógł zareklamować swoją sięc np. my tam oni tu... Wiesz takie biadolenie o tym, że nigdy takiego działu nie mieliśmy to przesada, może właśnie czas żeby wyjść z inicjatywą? a co mają napisac do administratora? [Ty bo wy u nas zrobiliście reklamę a my już u was nie możemy?] odkąd pamiętam na większości forach zawsze był taki dział i nikt nigdy się nie skarżył proszę o większą ilość argumentów... "Mają taki dział i tak w sumie jest to też nasz interes bo chcemy się chyba reklamować (nie?)" @Lopuss Czekam na sensowniejszą odpowiedź bo nic nie zrozumiałem już pomijam fakt, że pisałeś to 30 sek bez zastanowienia. ;D Edytowane 5 Marca 2020 przez Rustic Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Jestem na nie. Nigdy takiego czegoś nie było i wątpię, że @Trivor by się na takie coś pisał. #Edit1 : po pierwsze nikt się z żadnej sieci o to nie skarżył. A to, że oni mają taki dział nie nasz interes. My takiego raczej nie będziemy mieli. Edytowane 5 Marca 2020 przez WojteK<< Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Na nie jak nie pasi nie musi tu być a jak pasi to git XD czarna lista? to chyba u graczy co z banem wylecieli XDD Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Zrobię, ale nie będą się takie tematy pojawiały w aktualizacjach tematów itp. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi