Użytkownik SkalpeR Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 1. Nick: SkalpeR 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Moderator 3. Powód: Brak czasu na dosłownie wszystko... Doszło do mnie ile mam nauki a ja praktycznie nie poświęcałem żadnego czasu na naukę... Nie chcę brać co tydzień urlopu bo to bez sensu. Moja aktywność na forum też spadła. Nie chce świecić kolorkiem i zajmować miejsca komuś kto chciałby pilnować porządku na forum. Dziękuje całej Administracji za szansę którą otrzymałem od was. 1 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Powodzenia w nauce ! Z fartem, byku. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie znam cię ale rozumiem więc powodzenia w nauce! Oczywiście mam nadzieję, że kiedyś znajdziesz czas żeby wbić na forum "ewentualnie pogadać na ts" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Powodzenia mordko 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Powodzonka ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Powodzenia byku 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi