Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

legendarny_puszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: legendarny puszek
Data i Godzina: nie pamiętam kiedy to było 
Link do banahttps://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php:  https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=207
Link do Screenów :  
Wycinek z Konsoli:FB]-------------------------------------[FB]
||| You are banned
||| Nick: legendarny puszek
||| IP: 109.199.95.153
||| SteamID: STEAM_0:1:91510206
||| By admin: Zbakane_OkO
||| Reason: ek" "ab"
||| Ban created: 02.01.2020 - 21:24:43
||| For length: Permanent
||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)
||| Time left: Forever
||| Will expire: Never
[FB]-------------------------------------[FB]
Coś od siebie: Witam,z tej strony Bogdan znany szerzej jako legendarny puszek.Zaszło małe nieporozumienie,które muszę wyjaśnić by mieć czystą kartę i serduszko.Otóż jakiś czas temu może to być 2 msc nawet jak nie dłużej otrzymałem bana z powodem wstaw screeny na strefaskilla.pl,z racji,że to był mój pierwszy ban [nie licząc banów za mikrofon] nie wiedziałem co to znaczy.Liczne próby wejścia na serwer kończyły się niestety wywalaniem mnie,lekko poddenerwowany swoją bezradnością wyłączyłem grę i udałem się na inny serwer.Następnego dnia w godzinach popołudniowych znowu spróbowałem połączyć się z serwerem i ku mojemu zdziwieniu wszedłem na serwer normalnie i mnie nie wywalało to sobie pomyślałem pewnie ten ban to jakos automatycznie się usunął czy coś.Gram sobie,gram i nagle wkracza Zbakane_Oko na serwer i banuję mnie z powodem ek" "ab".Ponownie zaskoczony o co chodzi wyłączyłem gre .Czas mijał ja nie mogłem wejść na serwer,po jakiś 2-3 dniach znajomy z serwera napisal mi na steamie gdzie jestem i czemu nie gram napisałem do znajomego z serwera czy wie co to znaczy,on odparł,że dostałem aktywnego bana,bo wtedy amxbans wam nie dzialal czy cos .Wytłumaczył mi o co chodzi z tymi screenami i z tym moim banem.Niestety piszę to dopiero teraz bo tych zdjęć nie mogłem znaleźć....Proszę o ub.

Pozdrawiam.Bogdan

• Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]