Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) *Dodanie topki lvl mogło by być to pod /toplvl niby takie sobie, ale było by spk :< i zróbcie Claim the server * Dodanie komendy /ammo która regeneruje magazynek ponieważ jak robie dobre staty to nie mam magazynku Xd * Nw czy to powinno być tak, ale jak wybierzesz se jakoś klase możesz podnosić inne bronie. @Trivor Edytowane 6 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jestem za. Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 tak, specjalnie jest tak zrobione z myślą ze jest to przeciez surf i powinno sie latac po bron jaka chce.. to samo z ammo, zapraszamy do mario co do toplvl to zobacze czy wgl cos takiego jest Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, Trivor napisał: tak, specjalnie jest tak zrobione z myślą ze jest to przeciez surf i powinno sie latac po bron jaka chce.. to samo z ammo, zapraszamy do mario co do toplvl to zobacze czy wgl cos takiego jest toplvl już nie raz widziałem to na serwie nie chodzi mi że akurat musi być komenda /toplvl może przecież być /top15lvl /codtop15 lub coś i dziękuje za info że w mario można kupywać bo nie wiedziałem bo myślałem że na surfach tam nie można latać Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi