Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Manieczek!^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6

Nick:Manieczek!^^

Imię: Kacper

Wiek (dokłada data): 15 ale podaje 16 bo 20.06.2004

SID:STEAM_0:1:504345862

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 2 godzin do 6 godzin.

Opisz siebie: Jestem osobą spokojną i napewno bezstronną.Nie patrzę na takie sytuacje,że to mój kolega czy wróg każdego traktuje w takiej sytuacji równo.Jestem miły i łatwo odnajduję się w towarzystwie oraz lubię bardzo pomagać innym ,nigdy nie przejde obojętnie tam gdzie ktoś potrzebuje pomocy.Teraz może coś o mnie,jestem Kacper mam 16 lat oraz uczęszczam do 1 klasy technikum.Interesuję się sportem,komputer i motoryzacją.Lubię przesiadywać całymi godzinami na komputerze albo w garażu wtedy jestem w swoim świecię.

Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja?Dlatego,że chce spróbować swoich sił jako UBTeam i  także troszkę sie tego nauczysz,ponieważ niestety doświadczenia dużego nie mam,jedynie co rozpisywałem kilka demek jako admin.Jak to się mówi zawsze musi być ten pierwszy raz. Jestem osobą,która bardzo szybko się uczy,więc myślę,że uczenie długo mi nie zajmie i poradze sobie na tym stanowisku.

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Niestety nie :( 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Rozpisywałem kilka demek jako admin a po za tym nic więcej ale szybko się ucze,więc za około tygodnia juz bym dawał sobie radę.

Kontakt:GG,steam,forum

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Okres próbny

+/-wiek

+aktywny od poprzedniego podania

-doświadczenie

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Dopiero dostałeś rangę admina. Zajmij się pierw nią, pokaż czy Ci zależy. A potem składaj podanie na UBT. Jak dla mnie na Nie.

+wiek

-składasz podanie gdzie popadnie

-podanie słabo rozpisane

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

na nie

doświadczenie

są już ubeki 1.6

popraw doświadczenie, chodzi mi żebyś na yt czy gdzieś pooglądał trochę overwatch, pobrał sobie teraz na spokojnie kilka demek i na spokojnie je przeanalizował czy coś w tym stylu. 

oraz poprawił swoją aktywność na forum, w sensie żebyś się udzielał na nim a nie tylko h nabijał 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

no ja tesz jestem na nie. 

- som jusz ubeki 1.6 tak jak kolega napisal wyrzej.

- hujowe te twoje doswiadczenie.

- hujową mas aktywnosc na forum.

- no skladarz podanie gdzie popatnie, nie ladnie tak.

- glupek z Ciebie bo na innym forum tesz skladles podanie na ubeki 1.6 i sie nie dostales bo jestes guwniażem. 

sorry za literuwki my bad.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Od czasu do czasu Cię widzę na forum ale nie jest do zadowalająca aktywność jaką powinien charakteryzować się członek UBT. Jestem zdania, że każda para rąk która choć trochę ma coś w głowie jest potrzebna, dlatego mały plusik za chęci, pomimo braku doświadczenia. Moim zdaniem jak narazie potrzebujemy kogoś kto dość dobrze zna się na rzeczy i ogarnie dotychczasowy burdel. Jestem za daniem dla Ciebie szansy na okres próbny, lecz nie teraz, a wtedy gdy owa osoba znajdzie się i mogłaby Cię wdrążyć w ten świat i pomóc w  obowiązkach jakie będą Twoją osobę obowiązywać na danej randze. 

• Dzięki 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

Sorki ale jestem na NIE

- Doświadczenie zerowe,  jakie to doswiadczenie? Rozpisywanie demek dla siebie na kartce?

- Podanie Jeśli uważasz, że czerwoni dadzą Ci rangę, bo napisałeś bardzo złożone zdanie w podaniu, z którego wynika, że potrafisz rozpisywać demka to się grubo pomyliłeś. Druga sprawa dodam od siebie, że jak  tak rozpisujesz demka, to ja mam 190 cm wzrostu.  xDD

PS: Wedlug mnie za szybko na jakąkolwiek range. Posiedz trochę na forum, poznaj ludzi oraz panujące tu zasady nabywaj doświadczenia. I wtedy złóż ewentualnie podanie

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Jako iż wpadłem na chwilkę na forum wypowiem się :) 

Nie rozumiem tutaj ludzi z góry co oni piszą. Jeden przyczepia się podania. Drugi przyczepia się że są Ubeki 1.6 gdzie czasami ludzie czekają cały dzień na sprawdzenie ss'ow XD

Jestem na TAK! 

-/+ Doświadczenie, każdy od czegoś zaczyna i musi się tego nauczyć. 

+ Braki w UB to jak sprawdzacie Ss'y to jakiś żart czasami trzeba czekać dzień/dwa dni/żeby ktoś ruszył dupę. 

+Wiek

+Podanie 

( @GENERAL ALADEEN to że ktoś się rozpisał w podaniu to znaczy że chce przylizać dupe Czerwonym? No beka XD) 

+Poprawił aktywność 

Do wyższej Adminsitracji @Misiek00986 chyba troszkę poleciał ze słowami co?

Powodzenia mam nadzieję że dostaniesz szanse! :D

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Tak czytam niektóre wypowiedzi i czuje jak wieje hipokryzją. @GENERAL ALADEEN on przynajmniej napisał podanie, nie skopiował z innego forum ;) 

@Vuwek nie widze żeby dana osoba składała podanie na każdego stanowisko w porównaniu do ciebie. Demka czy ssy leżały tygodniami na werdykt bo obecnym UBT nie chciało sie ruszyć tyłka i wykonywać swoje obowiązki. Jestem za okresem próbnym, chcesz pomóc obecnej ekipie a to się ceni, z czasem na pewno zdobędziesz doświadczenie, jedynie popracuj nad ortografią i interpunkcją bo to troszkę leży. 

Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Jestem za okresem próbnym. 

+ wiek,
+ podanie,
- doświadczenie, ale nadrobi pewnie wkrótce ;)

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

Okres próbny, po konto w bansie zgłoś się do mnie na pw

(Gdybyś czegoś nie wiedział co do UBT to pisz do @GENERAL ALADEEN lub do @skowron)

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]