Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Cześć mam taką propozycję by dać gdzieś temat w którym będzie napisane od ilu postów jest dana ranga. Na przykład Silver I - 20 postów. Coś w tym stylu. Iż sam się zastanawiam od ilu jest GOLD 1 czy też inna ranga a fajnie bylo by gdyby mozna bylo to sprawdzic za jednym kliknieciem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Moim zdaniem zbędne jak na ten moment. Na tę chwile z tego co wiem, wyższa administracja pracuje nad *odznakami* które będą wprowadzone na forum co równoważy z tym, iż będą takie informacje podane jak: ranga/odznaka - ilość postów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 no ja za jestem bo ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Wraz z wprowadzeniem nagród pojawi się spis nagród oraz rang, będzie to jakoś za tydzień. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi