Użytkownik RausPutin Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 IP serwera: 217.182.198.210:27205 Mod: Zombie+EXP Link do GT: >>KLIK<< Wiek Właściciela: 17 i 21 lat Hosting: Pukawka Dlaczego akurat my? : kolega @3rd Polecił Forum a kiedyś tu miałem Serwer (Nie ma się co rozpisywać) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 +gt +wiek +mod Na Takk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na tak +wiek +gt +mod 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 jestem na nie jednym z powodow jest to ze obserwowalem ostatnio serwery zombi i jest tylko jeden na ktorym graja aktywnie a na tym niestety nie ma ludzi +wiek +hosting mod zombi jest fajny ale trzeba umiec nim zarzadzac 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Napisz do mnie na STEAM/GG/PW Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi