Użytkownik Rustic Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nick podejrzanego: Full Focus SteamID / IP: STEAM_1:1:164534465 Data i godzina: 07.03.2020 Wiem tyle, że mapa kończy się 21;07 Link do dowodów(Demko,SS,itp): Nie mogę odpalić na żadnej przeglądarce nawet z podmianką https na http Rozpisanie Dowodów: Brak Coś od siebie: Chcę żeby ubteam pobrał demko i sprawdził tego gracza lub podał mi link do demka.. @FullFocus Napisze ci tak każdy ma prawo do sprawdzenia gracza wydałeś mi się podejrzany wiec pobieram demko i zobaczę jeżeli nic nie masz to okej koniec sprawy, ale oczywiście już musi mnie dupa piec „Jesteś najlepszy w cs'a” Lepiej ci? Dziwi mnie również fakt o tym, że masz konto od 19 lutego 1 post „pewnie przywitaj się” a z dupy dostajesz cynka ze złożyłem na ciebie skargę również dziwi mnie to, że pan kappuchino siedzi pod postem, a ja czekam 2 godziny na jednego linka, bo po prostu mi nie działa (A na serwerze jak wbiłeś spinałeś się jak naprawdę byś coś miał) już nie będę komentował twojego zachowania nie dajesz dojść do słowa, a leci masa zbereźnych slow, bo ja z tobą gadałem na mikro, a teraz składam skargę chłopie ile ty masz lat? To jak już gadam z każdym randomem na serwerze to jest moim przyjacielem? I nie mogę nic złego o tobie powiedzieć? Proszę cię to mogę napisać ci przykład, bo kilka dni miałem taka sama sytuacje (pan tata zbanował mnie za czity, a również ze mną gadał i się śmialiśmy i co ja mam mieć do niego żal?). Już nie chce mi się dalej tego komentować... @Kappoochino Zadziałało więc cofam co napisałem do ciebie Oczywiście na 4 przeglądarce czyli Opera Odnośnik do komentarza
Użytkownik FullFocus Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Chodzi ci zapewne o demko z godziny 20:09-21:07 (na demku kończącym się o 20:07 nie grałem) 1 akcja (6:30, przeciwnik stoi na wyjściu z conectora na mida, ja tego nie wiem ponieważ nie był w obszarze mojego widzenia, tak więc ide na b od gali, zauważam przeciwnika w aparatach którego po chwili zabijam lecz mści się to śmiercią za plecy od gracza który jak już wcześniej napisałem był na midzie) 2 akcja (7:50- wychylam z pałaców zabijając schody następnie standard, po czym dostaje hita z awki która była ustawiona na spawnie, raczej na wh nie śmiał bym wychylić na miejscówkę która jest trzymana przez trzech graczy) 3 akcja (8:50 wskakuje do okna w którym leży smoke, jak widać na demku był tam gracz, ja tego nie wiedziałem przez co po wskoczeniu dostałem ładnego hedzika z deagla) 4 akcja-(11:25 leży smoke w jungli, skracam under i widzę po wychyleniu rzuconego przez przeciwnika nade tak więc wiedząc, że stoi po lewej stronie zaczynam skanować smoke, po chwili ide skanować lewą strone conectora lecz ginę od typa który ustawił się z awka przy schodach (zabił mnie przez smoke) 5 akcja (16:20 skracam conectora, zabijam gracza w jungli po czym ginę od pleców) 6 akcja(18:50 wpier się na mida jak do siebie, dostaje w chu granatów na łeb, zabijam conectora po czym gine od pleców z undera i wsm okna) 7 akcja (20:40 wbiegam na b, rzucam chuowego flesha, zabijam gracza na samochodzie po czym gine od strzału z awp w plecy) 8 akcja(31:15 skracam mida, wyjaśniam kilku amatorów po czym kończy mi się ammo i cofam na zakręt lecz ty wybiegasz i mnie zabijasz) 9 AKCJA( 35:00 skracam unedra nastepnie tv room, wyskakuje na zakręt sprawdzam mida po czym TY zabijasz mnie w plecy bo ustawiłeś się pod schodami na tv room ) DALEJ NIE CHCE MI SIĘ ROZPISYWAĆ TEGO DEMKA, wystarczy że straciłem 30 minut swojego życia na udowodnienie ci że jesteś duży lepszy w cska od ciebie, jeśli uważasz że mam czity proszę rozpisać demko a ja na pewno w wolnej chwili odpowiem ci na każdy przez ciebie rozpisany moment. P.S widzimy się na serwerku, od teraz będę jeszcze bardziej "sfocusowany" na gierce tak aby bardziej piekła cię tylni cześć ciała przez która nie zawsze wlatuje światło(dla kumatych, wlatuje tylko wtedy gdy masz spotkania z mr ----) Odnośnik do komentarza
Użytkownik FullFocus Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Tak Rustic dostałem cynka od mojego taty który siedzi w więzieniu, że jakiś płaczek złożył na mnie skargę, a że mój ojciec jest prawilnym grypsem to nie mogłem jako jego członek rodziny pozwolić sobie na pomówienie jakiejś konfitury dentej, tak na poważnie, wszedłem na forum, jak to robię praktycznie codziennie, to że nie liżę na nim dupy każdemu to nie oznacza że go nie śledzę, zauważyłem napisaną 3h temu skargę jak się okazało na mnie za "rzekome wh", wiedząć jak i biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze jakieś 5h temu byłem na serwie i normalnie ze sobą gadaliśmy wkur się na ciebie za perfidną dwulicowość co poskutkowało ładną wiązanką na serwerze. Nie chce mi się tak naprawdę pisać nic więcej, teraz mogę jedynie odnieść się przez ciebie rozpisanego demka. elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Wkrótce dam werdykt. EDIT: Werdykt: jak oglądałem sobie demko było około 3/4 adminów na serverze, to dlaczego nie mogłeś napisać na u@ żeby admin sprawdził @FullFocus'a, że coś posiada? Admin ma obowiązek sprawdzić osobę jak gracz pisze na u@, że np. Posiada aim lub wh itp. Odnośnie tego demka, gracz czysty. Już osoba kiedyś dostała bana, ale dostał ub od @SkalpeR. Link: Obejrzałem te demko i normalne akcje (też go kiedyś oglądałem na serverze i był czysty i paru adminów też go oglądało na spec). Może masz ból .... @Rustic, że osoba dobrze gra niż Ty? Przypominam, że to tylko gra. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zgłoszony jest czysty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi