Użytkownik 4DR1K Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Nick: 4DR1K! Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:59044244 GameTracker: https://www.gametracker.com/player/4DR1K!/145.239.236.196:27050/ Znajomość sourcemod (1/10): 6/7 Posiadasz mikrofon?: tak Wspomożesz serwer finansowo (10zł miesiąc)?: roznie bywa Czy miałeś kiedyś admina?: tak Dlaczego chcesz zostać adminem?: jestem aktywnym graczem na tym serwerze, lubie rozmawiac z ludzmi i raczej wiekszosc osob z ktorymi gralem na tym serwerze mnie lubi Przeczytałeś oraz akceptujesz regulamin serwera?: kto w tych czasach czyta regulaminy? szczerosc najwazniejsza, mysle ze nie lamie regulaminu ale akceptuje Edytowane 8 Marca 2020 przez 4DR1K Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Składasz drugie podanie wciągu godziny. Jestem na Nie. 30 minut temu, 4DR1K napisał: Wspomożesz serwer finansowo (10zł miesiąc)?: roznie bywa O co Ci tutaj chodzi? 30 minut temu, 4DR1K napisał: kto w tych czasach czyta regulaminy? szczerosc najwazniejsza, mysle ze nie lamie regulaminu ale akceptuje Szanuję za szczerość. Lecz bez znajomości regulaminu nigdzie nie zajdziesz 30 minut temu, 4DR1K napisał: jestem aktywnym graczem na tym serwerze, Aktywnym? Masz przegrane 30 minut. +wiek -staż -gt -składka Widać jak regulamin masz w dup*e Podanie z góry odrzucone ,,ZAKAZ WYPOWIADANIA SIĘ W SWOIM PODANIU" @wizZzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik 4DR1K Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 2 minuty temu, Vuwek napisał: Składasz drugie podanie wciągu godziny. Jestem na Nie. O co Ci tutaj chodzi? Szanuję za szczerość. Lecz bez znajomości regulaminu nigdzie nie zajdziesz Aktywnym? Masz przegrane 30 minut. +wiek -staż -gt -składka Składam drugie poniewaz pomylilem serwery O skladce pisalem z kosikiem, na gt nie wiem dlaczego nie ma danych o mojej grze ale sa osoby ktore moga podtrzymac moje zdanie o mojej aktywnosci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi