Użytkownik Rapide Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: Rapide Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/7654211294434/ Nick admina banującego: KochamCieMarta Data i czas zdarzenia: 5 marzec o godz. 22:58 Serwer (mod): Only Mirage Wycinek z konsoli: Zbanowany. Opis sytuacji: W tym wątku stwierdzono, że rzekomo przekroczyłem dozwolony czas na odwołanie. Ban został nadany 5 marca o godz. 22:58, a zerkając na godziny w moim poście widać, że napisałem go 16 godzin temu od momentu gdy teraz piszę tę wiadomość (to przybliża czas, więc może rownie dobrze minęło 16 godzin i 30 minut lub więcej, czyli bliżej 17 godzin, nie wiem). W każdym razie odejmując od 15:40 16 godzin, wychodzi godzina 23:40. Proszę nie odrzucać mojego odwołania tylko z powodu rzekomo przekroczonego czasu o jakieś minuty... Tym bardziej, że dema są dużo dłużej. Poza tym tak jak mowie, nie jestem pewien czy przekroczyłem czas. Wydaje mi się, że nie, ale nawet jeśli przekroczyłem, to o nie więcej niż kilkadziesiąt minut. Edytowane 8 Marca 2020 przez Rapide Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @Kappoochino przekroczył czas? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Tak, przekroczył czas. Dostał bana o 22:58 i napisałeś odwołanie wczoraj o 23:35, czyli ponad 48h. Więc, brak ub. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi