Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 8 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam wszystkich czytelników, wraz z @Kaarcia i @Vuwek przygotowaliśmy dla Was gazetkę na miesiąc luty. Mamy nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! 1. Użytkownik miesiąca. 2. Statystki forum. 3. Stan rekrutacji. 4. Piosenka miesiąca. 5. Film miesiąca. 6. Sala chwały statystyk serwera. 7. Ranking wpisów na StrefoBoxie. 8. Aktualna lista serwerów. 9. Serwery jakie dołączyły 10. Awanse i Degradacje. Użytkownikiem miesiąca luty został @shinga, gratulacje! Otwarta jest również szybka rekrutacja na: Typera i UBT. Link do tematu --> https://strefaskilla.pl/temat/16472-zabson-sexoholik/ Filmem miesiąca zostaje "365 Dni" Laura, aby ratować rozpadający się związek, wyjeżdża na Sycylię, gdzie poznaje Massimo. Niebezpieczny mężczyzna, szef rodziny mafijnej, porywa ją i daje 365 dni na pokochanie go. Najlepsze statystyki miał @serduszko na serwerze Surf ski 2 Oraz @o9u na serwerze DD2 #1 Leczenie @Kamilek @Mloda g @Lopuss @Kacperek @kocimientka 1vs1 CS:GO --> Właściciel @Youmuus Only Rats --> Właściciel @3rd & @<banie na zawolanie>haha Awanse: @lewer @Jasiek @NetaO @Piotrus. @KaneK @D3$iK @skowron @Kamilek @Demon007 @Meluś @shinga @Radziuu @<banie na zawolanie>haha Degradacje: @CzasNaZmiany @Lutek112 @Bula @Chillwagon_09152 @NeQMaster @Marek Cisak @Executor_Nu3 @Shadow @bajnelanda @sznapson @Zmiksowany @hrms @RosyjskiCzosnek @Zielun @STFW @venom 4 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 A gdzie ja w awansach.. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Bardzo fajnie się takie coś przegląda 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Kurcze, naprawdę spodziewałem się bardziej rozbudowanej gazetki mam nadzieję że następna będzie budyniem waniliowym, bo na razie to wodnisty kisiel *fuuj* Ale oczywiście plusik za chęci 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Destruktor Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Gazetka ładna i bez zbędnego pisania. Tylko w awansach i degradacjach dodałbym jedną rzecz. Chodzi mi o napisanie na jaka range uzytkownik awansowal np: Moderator -----> Administrator W degradacjach podobnie: Administrator -----> Moderator Ładnie to wygląda 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jest git ;D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Troche krótka ale gitt 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Eleganckie 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 9 Marca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Dobra robota. ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi