Użytkownik Wojtek23 Opublikowano 10 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Twój nick: wojtek23 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/psychasiada Nick admina banującego: Jezyczek Data i czas zdarzenia: 10.03.2020 13:50 coś tak Serwer (mod): ONLY MIRAGE Opis sytuacji: Grając na serwerze jako gracz NON PRIME ,bo expiłem konto do 21lvl żeby sobie trochę posmurfować i porobić sobie jaja na Matchmakingach.Wszedłem na serwer trochę się odprężyć. Grałem od początku po stronie terro nic nadzwyczajnego nawet nie robiłem jakich 1tapów ,które by szokowały cały serwer. Admin chyba oglądał akcję jak wyszedłem na mida sprzedając 1tapa w oknie i jeszcze pare killów na midzie. Zdecydowanie byłaby inna sytuacja ,gdybym grał na PRIME z każdą odznakom i jeszcze po 5k godzin w csie i daje to mi od razu ochronę przed adminem bo widzi ,że mam tyle a tyle godzin i drogi ekwipunek i przecież jest to nie możliwe żeby taki gracz cheatował. Na tym koncie aktualnie 500h i na mainie jeszcze trochę. Rozumiem ,że admin widzi gracza non-prime ,który jest o niebo lepszy od niego ,ale nie szkodzi wejść na profil poogladać screeny czy też faceita którego również mam podanego w profilu oraz drugie konto. Wycinek z konsoli: nie mam ,bo od razu wyszedłem z csa Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 10 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 @Ponyo 48h na rozpiskę dema i wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 11 Marca 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Proszę nadać ub. Admin ma problemy z odtworzeniem demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Na prośbę @Youmuus daję osobie UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi