Użytkownik haze Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Nick: haze Data i Godzina: 11.03.2020 - 4:15 Link do bana: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9177 Link do Screenów : https://www96.zippyshare.com/v/sn0FzP8L/file.html Wycinek z Konsoli: ||| Nick: haze ||| IP: 46.174.236.226 ||| SteamID: STEAM_ID_LAN ||| By admin: Maciek.[5g] ||| Reason: Wstaw screenyNa Strefaskilla.pl ||| Ban created: 11.03.2020 - 04:15:12 ||| For length: Permanent ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [FB]-------------------------------------[FB] * Privileges se Coś od siebie: Admin który Mnie zbanował to gość który sam lata na Aim'ie a banuje bezpodstawnie innych. Dostałem tylko jednego SS'a i nie wiem o co za bardzo chodziło, grałem normalnie jak co dzień a o co Mu chodziło z tym Screen'em to nie mam zielonego pojęcia. Również kieruję przekleństwa do innych Osób i uważa, że to jest spoko. Ogólnie nie nadaję się na bycie Adminem bo za dużo sobie pozwala, co chwilę jak ktoś dochodził nowy to przerzucał do TT, żeby na Bs'B nie biegać. Maciek, udowodnij, że dostałem 5 SS'ów bo Ja w cstrike mam tylko jednego od Ciebie. Edytowane 11 Marca 2020 przez haze 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jesteś zabawny ... to ptb wyrównuje składy nie admin... poza tym dostałeś 5 ssów a co do obrazy... Na serwerze mozna przeklinac ale nie mozna obrazac a jak ty od gowien przezywasz to nie moja wina 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ss'y się zawsze zapisują, sprawdź dokładnie. Masz wrzucić 5 ssów które zrobił ci admin inaczej będzie BRAK UB Masz 24h. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi