GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Witajcie Wychodze z taką propozycją odnośnie strefy banów, aby dodać podpunkt, bo widze że tego nie ma w regulaminie. Że każdy gracz który dostanie bana za czitowanie ma 48h na odwołanie sie od niego. To samo jeśli zostanie zbanowany, rozpisany i nie zgadza sie z decyzją ubt Tak dla przykładu: Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, a nie osoby trzecie. Niestosowanie się do regulaminu może być karane warnem lub usunięciem tematu. To samo można zrobić z ssami na ich wrzucenie mamy 24h Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 11 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jak najbardziej jestem za. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Również jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Rowniez za ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 To powinno być dodane wcześniej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Konrad Konrad Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 To skoro własnie dostałem BANA to nie ma u was opcji odwołania ? Chce wam wrzucić demo czy ssy nwm z jakiego powodu mnie zbanowali ale chce mi sie grac Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi