Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Dyskusja na temat Korona Wirusa

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
19 godzin temu, KUBI napisał:

E tam przesadzacie xD u mnie w Szwecji jest koło 800 osob i tylko zamknęli moja szkole bo tam sa dwie osoby z korona xD.

i dlatego Szwecja skończy na Włochy, nie biorą tego na poważnie a z tego mogą być naprawdę duże konsekwencje. Jestem dumny z naszego rządu,że tak szybko i sprawnie podjęli decyzję o kwarantannie, jeśli przez te dwa tygodnie liczba zarażonych nie wzorsnie do tysiąca to możemy spać spokojnie.

tutaj link do legitnej mapki odnosnie COVID-19

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR2hmJwyGxF2qRWF54b8hs8JFUZdcGHzdisfrcJrCr9DZh7mQYgnEJfCXAA#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Statystyki z Chin

Hubei, China

Confirmed: 67 790
Deaths: 3 075
Recovered: 52 960 
Existing: 11 755

Już praktycznie z tym wygrali, wracają wielką parą do życia a w Europie dopiero zaczyna sie jazda bez trzymanki

• Użytkownik
6 godzin temu, KUBI napisał:

Juz jest kolo 1K osob :3

Nie pisz fake info, jest okolo  105 potwierdzonych przypadków oraz 3 zgony.Około 1000 osob jest pod nadzorem epidemiologicznym (mierzenie temperatury samemu przez dwa tygodnie) 

• Użytkownik∙

Ja mam wyjebane w tego wirusa. A ludzi co panikują i robią zakupy na 2 miesiące to mają słabe nerwy i nasrane w głowie.

giphy.gif.8de0b05ba1375d926f9f359125657916.gif

★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK:  Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie 

• Użytkownik
16 godzin temu, Secretiv napisał:

Nie pisz fake info, jest okolo  105 potwierdzonych przypadków oraz 3 zgony.Około 1000 osob jest pod nadzorem epidemiologicznym (mierzenie temperatury samemu przez dwa tygodnie) 

Jakie fake info XDDDDD

Ja pisze o Szwecji nie o Polsce..

Jak sam widzisz z oficjalnej strony jest podan 1k osob zarażonych.

Smittade = Zarażeni

Screenshot_20200316-092632_Samsung Internet.jpg

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Użytkownik
58 minut temu, KUBI napisał:

Jakie fake info XDDDDD

Ja pisze o Szwecji nie o Polsce..

Jak sam widzisz z oficjalnej strony jest podan 1k osob zarażonych.

Smittade = Zarażeni

Screenshot_20200316-092632_Samsung Internet.jpg

a no to mój błąd, po prostu myślałem ciągle,że mowa po Polsce XDD

a co do koronawirusa to Polska według mnie jest bardzo dobrze przygotowana, na aktualny moment mamy jedne z najlepszych statystyk dt. Leczenia bo aż  prawie 10% w tak szybkim czasie od "zaatakowania"  (125 zarażonych, 3 zgony, 13 wyleczonych,109 aktywnych) a dla przykładu Francja54237 zarażonych, 127 smierci,12 wyleczonych 

• Użytkownik∙

No nawet do biedronki po czipsy nie mozna isc

Masakraimage.png.5ae1abef6cd8d2462816eded3fa78b62.png

olokorawawa.gif

• Użytkownik

moim zdaniem ten koronowirus to bajka chociaż wole go na poważnie brać i jakoś go przetrwam oby tylko do świat trwał

• Użytkownik

Ogółem sam śledzę sytuacje od stycznia na świecie, i mimo że nam, czyli osobom 10-40 lat nie grozi zbyt wiele tak sam wirus jest groźny ze względu na to jak łatwo jest się zarazić.

Podrzucam materiał który jest naprawdę fajnie zrobiony i dosyć dobrze przedstawia z czym mamy doczynienia.

• Użytkowniczka

Ja uwazam, ze Polacy sa spierdoleni do granic mozliwosci xD Chodzilam po kilku sklepach, bo nie moglam dostac papieru toaletowego i chleba xD A przy okazji jak do jednego szlam to mijalam sie z jedna kobieta, ktora jak mnie mijala zaczela spierdalac bo kichnelam XDD wkurwia mnie to, ze media sieja panike dookola, mowiac tylko o tym ile osob sie zarazilo i ile od tego umarlo a nie mowia ile osob juz wyleczyli ??‍♀️ Chinczykow jest pelno wszedzie i nic dziwnego, ze rozeszlo sie to dalej, a Wlosi to zwyczajnie debile, ktorzy zignorowali kwarantanne i teraz cierpia przez wlasna glupote ??‍♀️

giphy.gif

• Użytkownik
Godzinę temu, Ola ;> napisał:

Ja uwazam, ze Polacy sa spierdoleni do granic mozliwosci

Prosiłbym Cię o nie obrażanie użytkowników i zapoznanie się z regulaminem forum, dokładnie paragraf 3 punkt 1.
Dodam jeszcze, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Na razie dostajesz upomnienie słowne.

• Ha ha 1
  • Użytkownik
  • Użytkownik

na cos trzeba umrzec wkońcu.

• Stały Bywalec

A w telewizji i tak powiedzą żeby na siebie uważać i nigdzie najlepiej nie wychodzić... :beka: :beka:

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

wyjebane w to

sygnaturka.png

• Użytkownik

Toksyczny temat, unikam tego tematu w rodzinie 

Unikam też wirusa:)) 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]